dilluns, 27 de febrer del 2012

Mitja marató de Barcelona 2012

26 de febrer de 2012

Classificació dels atletes del club:

Instants després de la sortida

Kirui, vencedor de la mitja marató Barcelona 2012

Carlos Grisolia en ple esforç


7 comentaris:

  1. Alguns vareu xupar camera per la tele ,fen publicitat del nostre club,això si que es marketing!!
    Grans marques,que suposo a més d'un li donarà confiança per afrontar una gran marató.
    Felicitats!!

    ResponElimina
  2. Aquí va la meva:

    Personalment vaig fer 10 qm. abans de la mitja al Parc de la Ciutadella a ritme de 5’, per després pràcticament enllaçar amb la mitja. El meu resultat final a la mitja va ser de 1:36 llaaaaarrrrrrggggggg, cosa que em demostra que no assoliré el meu millor registre a la marató.

    L’objectiu era fer 1:35 arribant relativament còmode a l’arribada, cosa que no va ser. Així i tot, crec que si un prepara la marató i fa tot el possible per aconseguir el millor registre, doncs s’ha de donar per satisfet. Tanmateix, sempre volem més i més, encara que a mi em sembla que ja no toca.

    Respecte al nou recorregut em va agradar més l’actual que l’anterior. Abans es pujava Via Laietana i baixava per les Rambles, però eren carrers massa estrets per engolir tants participants.

    L’ambient, doncs ha millorat. No crec que sigui perquè la ciutat recolza la cursa, si no perquè al haver més participants, doncs hi ha més familiars i amics pendents dels seus. Havia moments espectaculars ...

    El que sí és un punt a favor de l’organització segons el meu parer, és els grups d’animació que et trobes al llarg del recorregut. Molta percussió que animen molt bé als corredors.

    De retallades, no vull seguir amb el tema, però a mode de comentari, amb el grup on anava un servidor, al Passeig Garcia i Faria, just abans on es fer un gir a mà esquerra per pujar un pont per anar a cercar l’Avinguda litoral, em vaig quedar sol amb un altre participant. Sent els únics que vam passar per davant d’un grup d’animació. La resta per els jardins. Prou Sergi !!!

    També al augmentar les participacions en curses populars, hi ha més risc d’observar com un participant estava estirat al terra, tot just al voltant del Zoo, en el darrer quilòmetre. Espero que tot quedés en un ensurt, però veure aquelles imatges, et deixa tocat.

    Ah !! com pot ser que una mitja marató com la de Barcelona, no tingui servei de vestidors ni dutxes? Malgrat l’organització ja ho anunciava a la web? Quina llàstima, no?

    Finalment, i de cara la marató, espero que no faci la temperatura d’ahir, sobretot la part final de la cursa, doncs no era la temperatura ideal per córrer.

    Fins aviat,

    ResponElimina
  3. Estic d ' acord amb el Sergi respecte a les novetats i amb les lamentables retallades descrites anteriorment.

    Vaig fer una previa abans de 5 Km, encara no sé per què,ja que no sortia al planing d 'entrenament ,i després la mitja a un ritme molt comode i tranquil.
    La sensacions després de la mitja de Granollers van ser negatives respecte el super-repte de 3H,per tant, ara , tinc molts dubtes de cara a la marató de BCN, o bé, anar a fer 3h 15, que ja ho he fet, i no em motiva massa, o no fer-la, el clima que pot fer el 25 de març,tampoc m ' ajuda, el problema es que encara no estic apuntat.De totes maneres continuaré preparant-la i el proper diumenge faré la tirada de 30Km.

    ResponElimina
  4. Felicidades a todos por la cursa.

    Valla Marcas y eso que todos a veis ido a medio gas porque estáis preparando la Maratón (jejejeje)

    Carlos no te rajes, que tu puedes Truann, no me vengas con ñoñerías que estas hecho una makina.

    Sergi no me falles, confío en ti para que me hagas de Liebre,
    que vamos a machacar el crono en BCN… (A patadas jejeje, porque otra cosa)

    ResponElimina
  5. Felicitats a tots.
    Trobo a faltar fotos. Està molt bé treure al guanyador, però a mi a qui m'agrada veure és als meus nois en acció, així que a veure si ens anem posant les piles i traiem fotitos del personal! Més que res, perquè sinó al final sembla que sempre sortim els mateixos, i vull veure cares noves pel blog!

    ResponElimina
  6. Jo també vaig trobar el nou recorregut una mica emprenyador, sobretot la cercavila per poble nou!
    En quant a la meva cursa, sabor agredolç; decebut perquè amb els ritmes d' entrenament pensava poder baixar d' 1.23, però alhora content d' haver sabut aguantar i regular malgrat mai vaig anar a gust de sensacions i baixar si mes no d'1.24
    Be ara a pel test final a Badalona diumenge. Qui corre? Fem un pelotona4elkm (club eh, no ritme!!!!) ni que sigui els primers km???
    Eva tens raó a veure si diumenge no fallen en la part audiovisual.

    ResponElimina
  7. Gràcies per la foto, no la tenia.

    Uri, jo diumenge estaré a BDN, comença a les 9h.A veure quines sensacions tenim !

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.