diumenge, 4 de març del 2012

Maratest 2012

4 de març de 2012

Resultats atletes del club:


Instants previs a la sortida; Carlos Grisolia d'esquenes

Alfredo Corralero

Oriol Barrachina

7 comentaris:

  1. Felicitats a tots perquè heu conseguit unes gran marques; excel·lent test de cara a la marató de Barcelona.

    Alfredo, t'estàs sortint !!!!

    ResponElimina
  2. La veritat es que ha estat una bona experiència i per ser la primera edició, forca ben organitzada, plana. Es fa estrany perquè de fet surts a fer un entrenament però entre els pitralls, la pistola, els avituallaments es transforma en una cursa que, almenys jo, seguint instruccions intentava que no ho fos.
    Surto havent dormit poc (pediatra d'urgencies a les 2 de la matinada inclòs) i escalfat menys, les ordres eren clares: Els primers 5 progressius de 5 a 4.30, els següents 10 a 4.30 i els darrers 15 aprox.a 4.15....ens costa anar a 5 i anem mes a 4.30/4.40 frenant.. Al km 5 aprox l' amic A.Ballbe m'anuncia que plega, collonut, sols en queden 25. Faig el que queda de primera volta a 4.30 i amb algun dubte, molèsties al mateix genoll que Granollers però bastant sencer. A partir del 15 ja agafo el ritme i em trobo molt còmode a 4.15 fins hi tot algun a 4.10 però sempre regulant i recordant que fa una setmana vaig fer una mitja i en tres tinc una marató. Apartar del 25/26 veig claríssim que arribo be i em moc entre dos aigües, conservar per no gastar mes del compte i apretar perquè vaig molt be. Bon Consell del míster d'haver sortit de darrera, no paro de passar gent i acabo els darrers 3/4 per sota de 4.15 molt còmode inclòs el darrer km a 4 en honor al club. I ara que???

    ResponElimina
  3. Com a dit l'Uri, cursa/entrenament força ben organitzat, potser també ha contribuït el fet de ser la primera edició i no estar molt massificat.

    Jo he seguit una estratègia diferent de l'Uri, perquè anava molt perdut.

    He escalfat una estona, molt suau i he començat a ritme de marató inclús per sota, però es que em trobava cómode, he begut si més no un gop a cada avituallament i en començar la segona volta, estava molt fresc.

    En aquesta segona he notat el cansament a partir del km 24-25 i he baixat una mica el ritme però al final em recuperat, i hem acabat pràcticament a4elkm, fent honor al nom del club.

    Enhorabona també per l'Uri i les seves sensacions i en Carlos, ho sento però no t'em vist per fer foto de grup, però també felicitats.

    A veure si aquest any la petem a la marató.

    Salut

    ResponElimina
  4. Ostres!! això apunta a un gran mataró,i sobretot una molt bona preparació la que esteu portant a terme.
    Suposo jo, que les molesties fisiques són consecuencia de tants quilometres.

    Felicitats per aquests tests que només fan que confieu en fer les millor de les vostres marques.

    ResponElimina
  5. Cordons !! doncs un servidor ahir va 30 qm., però no pot fer honor al club ni el darrer quilòmetre ni el primer.

    Enhorabona als tres per el ritme portat, i bones sensacions que vàreu tenir.

    Ànims que ja ho tenim a tocar.

    Fins aviat,

    ResponElimina
  6. felicidades a todos los que habeis participado en este test ,valla tiempazos , me huviera encantado participar pero mi trabajo me lo impide, de todas formas yo hice 30km ayer por la tarde , y como dice sergi , yo tampoco hice honor al club pero me encontre bien aunque arrastro una carga en el gluteo , pero en el maraton lo petaremos . nos vemos !!!

    ResponElimina
  7. Espectacular el ritme de l'Alfredo! enhorabona!
    Ens veiem tots el dia de la marató. Jo no sé en quin estat de forma hi arribaré, però intentaré córrer el que bonament pugui.
    Una abraçada i poseu-vos forts pel dia D!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.