dimarts, 10 d’abril del 2012

23ª Cursa de fons de Canovelles

dilluns 9 d'abril de 2012

Classificació dels atletes del club:


9 comentaris:

  1. molt be,felicidades a todos,con permiso de los chicos especialmente a ellas,un beso

    ResponElimina
  2. Enhorabona, progresseu adequadament seguiu a l'acadèmia ....

    ResponElimina
  3. Bona notícia a Canovelles. Malgrat per un error en la tramitació de la inscripció no apareix com a a4elKm, trobareu just per sota 1.05 al nostre amic Albert que va sortir a provar sensacions i sembla que ja ha deixat totalment enrera la lesió... Just a temps per passar-me a la recta el dia del Criterium!!!!

    ResponElimina
  4. Caray,dura cursa i grans marques!!
    Felicitats companys,benvingut a " la plaça" Albert.

    ResponElimina
  5. hola a todos ,, es cierto faltan corredores en la clasificacion , aparte del albert , tambien falta eladio. yo por mi parte decir que estoy muy contento con la marca , he bajado en 10min , del año pasado ,y las sensaciones an sido muy buenas , ya estoy recuperado del maraton ,se me ha echo corta y me lo he pasado muy bien ,felicidades a todos los que habeis corrido tambien esta cursa , y hasta la proxima .

    ResponElimina
  6. Enhorabona a tots i a totes per la cursa.
    I cada dia que passa,tots estem més orgullosos de formar part d' aquest gran club.
    Endavant!

    ResponElimina
  7. Hola a tothom.

    Massa temps amagat radere de molèsties físiques m'ha obligat a estar lluny de la competició. Continuava entrenant però sense sensacions positives i amb una evident baixa forma. He de dir que la de Canovelles era la primera cursa d'aquest any i la veritat es que molt content. Vaig sortir sense presses i vaig acabar a4elkm els últims 3km junt amb un company del club que desconec el nom però que durant tota la cursa va ser un referent de ritme. Grácias per tu compañia!
    Toni, i sobretot Uri, gracies per el vostres ànims. He tornat i espero que amb més força que mai!

    ResponElimina
  8. Ja hem corregit els resultats amb els atletes del club que faltaven.

    Tornem a recordar que la forma correcta d'apuntar-nos a les curses és com a4elkm ( tot junt; i no A 4 el km o totes les altres combinacions possibles ).

    Albert, benvingut de nou a la competició !

    ResponElimina
  9. Felicitats a tots els que veu fer la cursa pel que veig veu acabar molt contents i a las noies del club també que cada vegada ya mes nivell i no em voldria oblidar a la fotografa meritxell gracies per les fotos.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.