dilluns, 16 d’abril del 2012

Les petjades dels herois; Arcadi Alibés

El dissabte passat 14 d'Abril es va celebrar a la llibreria La Gralla de Granollers la presentació del segon llibre del popular periodista i maratonià Arcadi Alibés. Després de l'èxit del seu primer llibre, Córrer per ser feliç, aquest segon llibre està predestinat a col·locar-se de nou al davant de tot de les llistes de vendes de llibres de no ficció en català.

Les petjades dels herois, narra les gestes dels maratonians d'èlit a cadascuna de les maratons olímpiques, donant detalls i anècdotes poc conegudes, però a la vegada dona el punt de vista d'un maratonià popular que ha volgut assolir el repte de córrer totes les maratons de les ciutats olímpiques. Un repte que havia de finalitzar al 2012 amb la marató de Los Angeles, però que per motius de feina, no podrà ser completat fins l'any vinent.

Produccions a4elkm hi era i us podem deixar un ampli resum de la presentació del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.