dimecres, 16 de maig del 2012

Cursa de Policia de Vic 2012

13 de maig de 2012

Per Alfred Corralero

No hi ha reportatge ni fotos doncs he anat sol i la logística no em permetia fer reportatge, ho sento. Tampoc és que l'esdeveniment hagi estat una passada, primer per la calor que feia, una passada, després perquè des de bon començament m'he notat bastant cansat,suposo que no estic acostumat a les competicions que porto darrerament, i per últim i crec que no menys important, el traçat no era ni molt menys pla, era tota una sèrie de tobogans, però amb una bona rampa només començar i una de ben xula quan faltaven 2 kms pel final, i per la meitat del recorregut, doncs pujades suaus però molt continuades i les baixades més pronunciades i curtes o a mí m'ho ha semblat així. Bé prou excuses, total: cursa feta en 38min 54 seg, lloc 25 de la general. A veure si puc fer un 10000 molt planet, tipus Calella o similar ja m'ho estudiaré.


4 comentaris:

  1. Alf, jo de moment m' he apuntat a Pineda a veure si també enganxo un bon 10000

    ResponElimina
  2. Muy bien Alfredo correr con estas temperaturas ufff!! tiene su mérito enhorabuena creo que has hecho una cursa muy digna..Felicidades!!!

    ResponElimina
  3. fernando carrillodijous, de maig 17, 2012

    tiempo espectacular alf estas que te sales ,felicidades campeon

    ResponElimina
  4. Felicidades, Alf.
    La verdad es vista tu crónica, no creo que me venga el aberrunto de hacer esta cursa. Con lo que sufro yo en las planicas, sólo me faltan toboganes y rampas...

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.