dilluns, 28 de maig del 2012

Entrevista a Jaume Leiva

A la cursa de Vallparadís, el nostre equip de reportatges d'a4elkm va tenir l'oportunitat d'entrevistar a un dels millors maratonians catalans del moment; l'atleta terrassenc Jaume Leiva.

No us la perdeu perquè a més a més de ser un gran atleta en Jaume demostra que també és una gran persona.

6 comentaris:

  1. Jaume, a Rio 2016 et veurem córrer la marató olímpica. Estem segur que ho assoliràs.

    I potser enviarem un equip de reportatges d'a4elkm per no perdre'ns cap detall.

    Felicitats i no canvíis mai.

    ResponElimina
  2. JAUME LEIVA. L´escric en majúscules perquè és un gran atleta que no va dubtar un moment a xerrar amb nosaltres. Encara que no va poder córrer per la seva operació recent d'apèndix, el vam poder veure en diversos punts del recorregut fent fotos als participants.
    Té un parlar tranquil, que et transmet serenitat i bon rotllo, i una proximitat que només tenen els que no van de divos, tot i tenir 2h15'28'' a la marató de Berlin (2 º europeu). Ell mateix declara que "sóc un popular més, amb marques una mica reconegudes, pèro popular al cap i a la fi i orgullós de poder ser-ho".
    Gràcies, Jaume, per tractar-nos tan bé.

    ResponElimina
  3. Jaume, segur que el teu esforç es veura recompensat ben aviat,ets un mirall per tots nosaltres, com atleta i com persona.
    Gracies per tot.

    ResponElimina
  4. Felicitats pel reportatge!

    Una cosa companys, estem encantats que feu servir imatges gravades per nosaltres, (entrenament riu Besós) però no costa res avisar o citar-nos, tots aportem un granet de sorra per tirar endavant aquest esport, i arribarem més lluny si fem les coses bé.

    Salutacions i molta sort!

    David
    www.labolsadelcorredor.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies David. Tindrem en compte el teu comentari i en el futur citarem les fonts d'informació que fem servir.

      Elimina
  5. No el conec personalment, però reconec que d'un parell d'anys cap aquí, he canviat la percepció que tenia d’aquest corredor.
    Que ell es consideri "popular" el fa molt gran.
    Que tinguis molta sort!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.