divendres, 18 de maig del 2012

I Beer Run de Granollers

16 de maig de 2012

Aquest passat dimecres es va celebrar una simpàtica cursa entre els corredors habituals del migdia que solen entrenar a les pistes d'atletisme de Granollers.

Es tractava d'una cursa per relleus de 4 x 400m amb la particularitat que cada rellevista havia de beure's una cervesa abans de córrer. El testimoni era un obridor i s'havia d'acreditar que s'havia begut la totalitat del preuat líquid posant-se l'ampolla cap avall damunt del cap.

Entre els participants hi havia la nostra Yolanda Guardado i força amics i coneguts.

Sembla que la iniciativa fou un èxit. Podeu veure un petit reportatge que hem editat de les fotografies que va fer en Jordi Nogueras.

2 comentaris:

  1. Ei Yolanda, la meva monitora en s'entrena la mitja. Crec que en això de les cerveses no m'haguessin fet falta els teus consells ... potser haguessim tingut un mà a mà més igualat que en qualsevol carrera que correm juntes. Felicitats, maca!

    ResponElimina
  2. Yolanda, això de beure cervesa també necessita entrenament??
    Les imatges demostren que us ho vau passar MB!
    Fins aviat guapa!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.