diumenge, 20 de maig del 2012

VII Cursa de Parets

Classificació atletes del club:



El reportatge  a4elkm:

9 comentaris:

  1. El "Puyiconsells" no són res davant dels "peixiconsells" !

    ResponElimina
  2. Primer de tot, agrair a l'Eva,la paciencia i ganes que transmet per fer els millors videos i fotos a tots nosaltres i que ajuden juntament amb el Jaume que aquest bloc tingui una gran aceptació,en el mon atletic popular.

    La cursa d'avui, ha tingut molt bona organització.
    Felicito els meus companys,que encara no era una cursa per fer un gran crono, degut al perfil exigent,han lluitat com autentics campions.

    Menció especial a la reentré d'en Jaume,i la copeta d'en Miki, i que anecdotes apart en aquest reportatge,només transmet la bona salut del club.

    Fins diumenge a Terrassa, on la nostra Eva, competira molt motivada, ja que es una prova que es disputa molt a prop de casa seva.
    Un servidor,allá estará, entrar a un estadi per finalitzar una cursa sempre dona un plus de motivació.

    ResponElimina
  3. Quin nivell, tres tios entre els tres primers!!! i això que un anava al 80% , l' altre fent el plorico, en miki, recuperant-se de la repassada infantil del 200, en peix, reservat-se pel Criterium i en Juanjo perseguint un naranjtio equivocat.... Així que enhorabona David, entre tant farfolles ets l'unic seriós

    ResponElimina
  4. felicidades a todos , da mucha alegria ver que los nuestros recogen tantos trofeos.y esos tiempazos echos por todos .

    ResponElimina
  5. Gran representació MASCULINA a la cursa de Parets, i tots amb un molt bon paper. Que grans que sou!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats. Quina bona representació del nostre club. Sou uns ckacs

    ResponElimina
  7. Quins grans temps amb aquest perfil tant exigent.
    Enhorabona a tots.

    ResponElimina
  8. Toni, no has de agrair-res, ho faig encantada perquè gaudeixo moltíssim amb vosaltres i m'encanta l'ambient que es viu a les carreres. El problema el tindrem si algun dia no em deixeu anar ...

    ResponElimina
  9. Eva acabas de decir una gran verdad, porque si nos tenemos que fiar del Sr Toni para gravar visto el resultado de Cardedeu (por cierto muy bonito el suelo y el perro que estaba meando al lado nuestro) o del Sr Javier Ramírez que visto lo del critérium 200m (sería conveniente realizar un análisis para descartar posible párkinson) se movía mas la cámara que un garbanzo en la boca de un viejo... Estamos apañaossss!!!!!

    Ahora con las nuevas equipaciones que derrocharemos clamor por los cuatro costados, necesitamos más que nunca buenos fotógrafos y realizadores.
    Por si quedan dudas, leeros el contrato tu y Jaume, servilleta 3º párrafo 24, al final donde está la letra pequeña....
    (los aquí firmantes se comprometen voluntariamente, a realizar las tareas audio visuales del club, por una retribución de 2euros al año que devolverán al club en concepto de tasas por royalties de los atletas filmados, en un periodo de 40años)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.