dilluns, 18 de juny del 2012

V Cursa de PUIGMOLTÓ

17 de juny de 2012

Aquest diumenge es va celebrar la Vª edició d'aquesta cursa de muntanya que se celebra a Sant Bartomeu del Grau. Es tracta d'una cursa de muntanya de 12.2 km de llargada d'una duresa important ( 1200m de desnivell acumulat ) i que es desenvolupa per pistes forestals i corriols d'indubtable bellesa.

En aquest bloc solem felicitar als nostres companys pels resultats obtinguts ( sovint podis, sovint marques importants o millors marques personals ), però en aquesta ocasió volem felicitar al nostres companys Antonio Vázquez i Antonio Membrive. No van fer cap podi, ni van fer cap marca. De fet van arribar dels darrers però van demostrar el més important de tot; que són persones. No van dubtar en cap moment en deixar de banda la "competició" per ajudar a un participant que degut a un defalliment físic havia caigut en un corriol de fort pendent. El van ajudar a incorporar-se i el van acompanyar fins al següent avituallament , trucant a una ambulància que el va dur fins l'hospital. Simplement van fer allò que s'havia de fer. Malauradament mentre l'ajudaven, altres corredors ni s'aturaren per preguntar com estava.

Des d'aquí els volem felicitar públicament per aquest gest.

Gràcies !





5 comentaris:

  1. Ya lo sabía: Antonio Vazquez ha sido para mi el monitor más humano de "entrena la mitja".
    Nunca jamás ha ironizado sobre mis bajadas de azucar. Al contrario, me ha dado consejos y se ha preocupado por mi siempre, y se ha acomodado a mi ritmo para que no me sintiese tan sola en los entrenos de los mediodias.
    Qué bien debió sentirse ese corredor al ver que le ayudábais. Felicidades a los dos por ser tan buena gente, y felicitar al club por tener unos compañeros tan geniales.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Antonios! Això sí que és esport i companyerisme. Estic orgullosa formar part del mateix club que vosaltres.

    ResponElimina
  3. Agradezco los comentarios que se me pueda hacer.
    Pero creo que ni yo ni ningún compañero de los que ayudamos al corredor accidentado merezcamos ningún tipo alabanzas por hacer lo más normal ante una situación como esta. Decir que la organización se ha puesto en contacto con migo y me han informado que el corredor en cuestión está ingresado en el hospital sin poder decirme algo más concreto
    gracias

    ResponElimina
  4. Em trec el barret!!! Aquest és el veritable esperit de l'esport

    ResponElimina
  5. fernando carrillodimarts, de juny 19, 2012

    lo mas logico es ayudar al corredor accidentado ,, pero solo lo hicieron los del A4ELKM por algo sera ....FELICIDADES CAMPEONES ....

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.