dimecres, 6 de juny del 2012

VIII Cursa de Cantonigròs - el vídeo

Ja el tenim

5 comentaris:

  1. Molt xulo!! Sou uns artistes!!!
    Un plaer haver-vos conegut i haver signat un contracte amb vosaltres en un tovalló. Fins avaiat! :-)

    ResponElimina
  2. Hola Laura,
    Benvinguda al Club!!!! A veure si t'animes algun dia a baixar a Les Franqueses i entrenem plegades.
    I sobre el video què dir, com sempre, una passada. Encara que algú no volgués gravar el meu sprint final...jejeje

    ResponElimina
  3. Ei, Montseta, ho sento!! La propera cursa que us gravi, prometo fer-te un book. I dono fe, socis, que va fer un mega esprint que al · lucines! Però just en el moment que ella entrava, la meva filla va tenir una urgència que, segons ella, no podia esperar: regalar-me una flor. Ja veus, Montse, per una flor s'ha perdut l'entrada de la floreta més maca del club ... T'ho compensaré, princesa.
    Laura, benvinguda al club! De debò que va ser un plaer conèixer-te! Ho vam passar genial, i ja estic desitjant compartir carrera amb tu (crec que t, estrenes amb el club a Bellavista ..?)
    A la resta dir-vos que va ser un diumenge inoblidable. Soci, gràcies per les fotitos dels meus fills que inclous en el vídeo. Ara ja se senten cuatreros!
    Miquel, gràcies per com ens vas atendre. Una carrera a la qual no penso faltar, ja sigui corrent o com a reportera. Un veritable plaer.

    ResponElimina
  4. Amooooooorrrrr, la flor de la teva nena val mil sprints. I floreta la teva peque, que és un encant, com la mare ;-)

    La cursa superdivertida. Vàrem tenir de tot: pluja, pujades interminables, baixades de vertigen, caigudes, homes demanant el boca a boca, ... I un dinar de germanor culminat amb un entrecot d'infart. El proper any no hi pot faltar ningú.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per la benvinguda!!! estic encantada. Demà ens veiem a Bellvista!!! :-)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.