dissabte, 14 de juliol del 2012

Resultats VI Critèrium 1000m de Granollers

Adjuntem els resultats del Critèrium. Els vídeos de les sèries estaran disponibles aviat.

6 comentaris:

  1. Ahir en el nostre critèrium es van establir dues millors marques catalanes de la temporada; en Pol Domènech al 1000m i en Llorenç Esteve als 2000 m.o.

    Felicitats s tots 2 i a tothom que va participar !

    ResponElimina
  2. Aclarir que la marca d'en Llorenç Esteve al 2000 m.o. es tambe la millor marca española de la temporada.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a tots dos (Isma i a4elkm) per organitzar-me la prova durant el transcurs del criterium i també dir que una de les coses que més em va sorprendre i agradar per la motivació que em va donar, va ser el fet de que abans de les curses deieu quatre cosetes sobre el palmarés dels millors atletes de cada una de les curses. Això de mirar-se l'historial dels atletes i nombrar-lo abans de la competició perquè el públic estigui una mica més enterat de qui són els atletes que corren en el moment és algo que, personalment, em va agradar molt!!!

    Moltes gràcies per tot.

    ResponElimina
  4. Club Atletisme A4elkmdiumenge, de juliol 15, 2012

    lLlorenç, per nosaltres, els de A4elkm,es tot un plaer poder gaudir d'atletes com tu,que només has contribuit, que la nostra festa de fi de temporada sigui de "alto copete".

    Felicitar-vos a tu Llorenç i al nostre amic Pol Domenech,per fer més gran aquest Criterium amb la vostra presencia,i com no,felicitats per aquests marcons i recors d'Espanya.

    ResponElimina
  5. Una gran vesprada atlètica la de divendres, si senyor. Per cert, sabeu si el xicot que va tenir l'ensurt ja s'ha recuperat del tot?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Albert, afortunadament només va ser un ensurt i la informació que tenim és que es va recuperar satisfactòriament.

      Elimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.