diumenge, 30 de setembre del 2012

Mitja marató de Sant Cugat

30 de setembre de 2012

Felicitats als membres del club que han fet possible una nova victòria pel nostre club. Sou uns cracks!

El reportatge


17 comentaris:

  1. felicidades ,valla tiempazos que habeis echo todos , estais inparables me alegra ver el club en el primer puesto por delante de todos es un orgullo vestir esta camiseta y compartirla con todos vosotros , muchas felicidades campeones .tambien felicitar a la reportera del club por su pedazo de video con famosa incorporada y todo muy bien super EVA .

    ResponElimina
  2. Oleee y olee, Felicidades Craks, que manera de coger chapitas….

    Sergi muy feuco , hacer una cursa y no ponerte la equipacion del club,
    Con lo bien que la luces, elegante que te queda y bonita que es… Feuco, Feuco…..

    Que sea la última vez , 1º aviso, al 2º……..(penalización , pagar una ronda de cervezas en el próximo almuerzo del club)

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats companys quins cracks
    com diu el fernando cada vegada estic mes orgullos de pertanya al club que cada vegada es mes gran

    ResponElimina
  4. Y para el otro miembro del club, que me encontré en la cursa de la Merçe…. (Que mantendré su anonimato porque me pidió que no desvelase su identidad)…. pero que no olvido……

    lo mismo próxima vez sin equipacion penalización ,jejejejejeje
    A este paso me hincho a cervezas .

    fer club està en les nostres mans
    a4elkm més que un club ....

    ResponElimina
  5. De la carrera, me quedo con lo bien que he visto a todos mis chicos, con la sensación de que han se han reservado y a pesar de ello han hecho unos tiempos buenísimos.
    Del dia, me quedo con las risas que me pego con todos ellos, y que me tratan como a una reina. Vale la pena el madrugón si la compañía es la que era.
    Y como frase del dia, me quedo con la esclarecedora de Micki, cuando dice "mi carrera de menos a más...o más o menos igual todo el rato...y muy bien, "pogresando" y ya está"... Micki, cariñín, pero qué bien corres!

    Como digo siempre, grácias por dejarme compartir todo esto con vosotros.

    ResponElimina
    Respostes
    1. eva evita eva!si te digo la verdad nose ni lo que digo habeces pero bueno yo me entiendo i creo que los demas tb jaja!pues yo del dia me quedo con todos vosotros sois magnificos!!bueno tb me quedo un poquito con la subidita al podium de los tres al coger el trofeo mui buena sensacion!eh contestado ya no soi tan soso

      Elimina
  6. Gràcies per les felicitacions companys.
    Ahir per mi va ser un dia de recuperar sensacions i emocions.
    El que més alegria em va donar, va ser el primer lloc per equips. Les marques sempre son relatives, doncs no sempre es pot estar en un estat de forma òptim (almenys parlo per mi). Però el nostre club sí ha demostrat estar en un estat de forma òptim. Finals de setembre i primer lloc per equips, preveu una temporada plagada d'èxits individuals i col.lectius.
    Moltes felicitats a la resta de l'equip i a tots els que ahir vàreu participar en les diverses curses que s'organitzaven.

    ResponElimina
  7. Enhorabona, cracks! Quina sorpresa aquesta primera posició per clubs, a una cursa de les realment importants.
    Enhorabona per les marques, doncs la cursa té molts desnivells i, a més, estem a principi de temporada. No es pot demanar més!
    En uns deu dies començaré a córrer de nou i espero anar-me posant en forma. De moment començarem a gaudir dels entrenaments.
    Una abraçada a tothom
    juanjo

    ResponElimina
  8. Por alusiones:

    Lluís, tienes toda la razón. La verdad es que amo al club como muchos de vosotros y admiro a su presidente y vice-presidente, sin olvidar de la reportera más chicharachera del mundo entero.

    Así y todo, en varias cursas voy a lucir con orgullo la camiseta del club, aunque no haga honor a su nombre.

    Fins aviat,

    ResponElimina
  9. Sergi, està molt bé que donis una mica de sabó al Presi i al Vice-Presi, però com no ho has fet al secretari i al tresorer, aquest dos darrers hem decidit d'imposar-te una sanció disciplinària.

    Per tant esperem que vinguis el proper diumenge a Les Franqueses a entrenar per poder exposar les alegacions que creguis oportunes i després farem el corresponent esmorzar de rigor.

    ResponElimina
  10. Aquest proper diumenge no puc venir, donat és SANT SERGI !!! i aleshores haig d'estar atent a l'obertura d'obsequis a casa, i fer l'aperitiu, parar la taula, petar la xerradeta amb la family, però m'he anotat que diumenge 14, a les 8 del matí estar davant del pavelló de Les Franqueses.

    Això sí, espero que tingueu pietat d'un corredor popular que no va a 4' el km.

    Hi haurà una clara després del entrenament?

    ResponElimina
  11. Hola Sergi, el 14 hay gran parte del club y la elite en la cursa de Roda, vente mejor si puedes el 21 que estaré yo y tengo ganas de verte para estirarte de las orejas en directo por no lucir los colores del club….. Un abrazo

    ResponElimina
  12. Bona nit,

    El meu nom és Rubén Bona i soc atleta de l'Atletisme Cerdanyola (si la ciutat dels polis "caxondos"), concretament soc l'atleta que va finalitzar en 6a posició, just darrera del membre del vostre club Mikí Roqué. En primer lloc vull felicitar-vos pel primer lloc en equips, però en segon lloc i especialment felicitar en Miki, ja que ell sap tant com jo que vaig gaudir de la 5a posició durant la gran majoria de la cursa, però que en el moment que em va agafar i avançar tant un com l'altre vam fer mostra de la nostra esportivitat, jo animant-lo a que em pases i marxes ja que veia que el seu ritme era clarament superior i ell animant-m'he i oferir-se a enganxar-me a ell per fer el final de cursa plegats. Un cop acabada la cursa un autèntic plaer poder parlar amb ell i sobretot compartir podium. Espero retrovar-nos, la meva més sincera enhorabona i sobretot ha estat un plaer. Felicitats a tota la familia de A 4 EL KM!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola ruben!!es tot un detallazo que hagis entrat al blog,molt be explicada la cronica de la cursa i de com ens vam coneixer!!el plaer es meu de coneixet i ojala compartissim moltes mes vegades podium jeje aixo crec que sera una mica mes dificil!que tinguis molt bona sort a la marato de valencia i poguis aconseguir el teu objectiu.fins la proxima crack

      Elimina
  13. Sorry Miki Solé!!!

    ResponElimina
  14. Hola Rubén,

    Cerdanyola no és coneguda només per aquests policies. També teniu un parell de clubs que fan una bona tasca amb l'atletisme. De fet el nostre bon amic Albert Caballero entrena a força gent de Cerdanyola.

    T'esperem el 18 de novembre a la la 1ª Cursa benèfica " els 10 km de Les Franqueses ". Si us plau comenta-ho als teus companys de Cerdanyola. No hi podeu faltar !

    ResponElimina
  15. Doncs m'anoto el 21 per l'estirada d'orelles.

    Ja tinc d'entrenar amb vosaltres !!!! i patir una miqueta. :-)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.