diumenge, 28 d’octubre del 2012

Els 10 de les Franqueses; vídeo promocional

Hem de ser-hi tots !

 

7 comentaris:

  1. Estic emocionada desde ahir,que el Jaume em va presentar el video. Un projecte que va començar ara fa un any,i que aquest video resumeix a la perfecciò. Imatges i música que son el sentiment que tenim tots els que ens em implicat en aquesta bonica cursa.
    Jaume, felicitar-te per tot lo que fas per aquest club. Has aconseguit en 1,23 minuts condensar tot el que volem que arribi a la gent quan intentem explicar el que representa aquesta cursa per nosaltres i per la resta de col.laboradors implicats.
    Simplement un deu.







    ResponElimina
  2. Magnífic video. M'ha ajudat a decidir-me per córrer la cursa.

    He vist que el temps en que es pot acabar-la és de 90 minuts i, tot i que justet per culpa d'un genoll que li costa enfortir-se, m'hi veig una mica en cor.

    Em fa goig de fer-la. Per contribuir a la causa (ajudar a la recerca sobre el càncer de ronyó de l'Hospital de Sant Pau), i també pels bons amics de a 4 el Km que l'organitzen, als que els hi desitjo molt d'èxit.

    ResponElimina
  3. Jaume,magnific video ya estic dels nervis que arribi ya
    al dia 18 de novembre.

    ResponElimina
  4. jo sin palabras emocianada y que puedo decir espectacular.la causa la gente que se implica la gente que corremos que anima ...estoy en el mejor club....felicidades por esta presentacion tan bonica

    ResponElimina
  5. Molt xulo el vídeo. La família Tatjé ja tenim ganes de que arribi el dia per venir a col·laborar en el que puguem.

    ResponElimina
  6. Es un placer visualizar un video, que resume el sentir de todo el club por la colaboración en tan gran iniciativa y esperando una magnifica participación.
    Deseando que llegue el día 18 y poder celebrar el éxito de la carrera con la IMPULSADORA de tan magnífico evento MARITXELL RIERA en compañía de todos los compañeros de nuestro club

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.