dilluns, 1 d’octubre del 2012

Resultats: 29-30 de setembre de 2012

A més a més de la Mitja marató de Sant Cugat de la que podeu veure el reportatge a4elkm a l'entrada anterior, aquest cap de setmana ha vist la participació de més atletes del club en tres curses; la urbanathlon de Barcelona , la mitja marató de Sant Joan Despí i la cursa de les Germanes Hospitalàries de Granollers.

Bona part dels atletes del club que van participar a la cursa de Granollers


 

4 comentaris:

  1. buena organizacion , buena compañia y buena butifarra ,, que mas se puede pedir , una mañana de domingo estupenda ,felicidade a todos los que an participado en las demas cursas , lluis peix , esteban romero , miquel xirau , david serrano , sois unos craks ,sobre todo el peix y el esteban que despues de correr el sabado se vinieron el domingo a correr sin dorsal con tal de ayudarnos ha hacer marcas .gracias chavales .

    ResponElimina
  2. És un goig veure els companys assolir aquestes grans marques a les diferents curses que heu participat.
    Un plaer formar part d'aquest gran col.lectiu!!

    Felicitats!!

    ResponElimina
  3. Un pajarillo me ha dicho que mi Reyes sufrió un percance, y tuvo que ser asistida. Si es que no te puedo dejar sola, cariño!!! Espero estés recuperada del todo y solo fuera un susto. O...digo yo...acaso fué verte rodeada de tantos miembros guapos del club lo que te hizo perder el "sentio"?
    Felicidades a todos por vuestra carrera! Y a Peix y a Esteban decirles que gestos como los vuestros son los que hacen que sea más que merecido un premio como el que recibió el domingo nuestro club. A4elKm forever!!!

    ResponElimina
  4. També tindrem reportage a4elkm d'aquestes dues curses, però ara mateix el nostre equip d'edició està saturat.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.