dissabte, 24 de novembre del 2012

Marató de Donostia 2012

Tot a punt per la marató de Donostia. Desitgem molta sort als nostres companys que demà a partir de les 9 correran la marató.





Km 5

L'invent de la nostra reportera

16 comentaris:

  1. Donosti, 6,50 h. del mati.
    De moment està plovent a gots i barrals.
    Seguirem informant.

    ResponElimina
  2. Primer seguiment on line d'una marató al bloc a4elkm. De moment els nostres van força bé. L'Alfredo amb el grupet de les 2h45' xupant roda de la bici.

    Aupa !!!!

    ResponElimina
  3. En el pas del km 14 tots dos van amb bones sensacions

    ResponElimina
  4. Toni 2:40
    Alfredo 2:55
    Jordi baixa per febre

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola avui estic molt content pel meu company Alfredo, que ta tornat a fer marca personal,encara que considero te molt més marge de millora en la prova reina del fons.

      Particularment no faré cap cronica del que m'ha passat avui,només 4 puntualitzacions,avui era un molt bon día climatologicament parlant per fer una bona marqueta,el circuit ideal i no en feia mal res...... Havia entrenat cohetrenment per fer una millor marca i no se que carai m'ha passat que desde el km 4 en costa anar a un ritme que entreno 1000 vegades.

      Jo tinc la percepcio de una errada que faig als entrenos i que m'agradaria tenir un canvi d'impresions amb el nostre mister ,a veure ell que em pensa.

      Pel demés agrair a l'Eva el seu recolzament desde e kilometre 1 fins el 42,.
      Nous reptes ens esperen.

      Llastima en Jordi,sembla ser tenir la (negra),el día d'abans de la marató,Sevilla,ara Donosti.....recuperat aviat Jordi,estic segur estàs molt enfadat ,però preparant la teva próxima maratò .

      Moltes gracies pels anims per-maratò a tots.

      Elimina
  5. Doncs jo m,ho he passat de conya! He fet uns sis kilómetres correrns,sota el chirrimirri de pluja que queia,seguint als dos perlas,i torno renovada i desestredada a la feina. Per mi és un plaer poder acompanyar-vos i desitjo poder fer-ho mooooooolts anys!
    Aupa,parella,que ho heu fet molt bé!

    ResponElimina
  6. Per cert,Toni: quedar el 33 de la general és fer una mala cursa???????
    I he vist que nomès cinc atletes han baixat de 2,30...
    Jordi,nen,recupera,t aviat. Una forta abraçada!

    ResponElimina
  7. Feu el que feu és sensacional. Si a més teniu el resutat desitjat, doncs millor. Així i tot, sols el que representa preparar una marató per intentar assolir un repte, ja és per treure's el barret.

    I que dir de la reportera Eva... un petonàs !!

    Fins aviat,

    ResponElimina
  8. bueno chicos ,, deciros que sois unos autenticos craks,, pero yo creo que la que realmente ha echo un maraton es la eva , ella si que no falla nunca jaja , buen trabajo eva !!!! toni no creo que 2,40 sea mal tiempo , lo que pasa es que siempre queremos mas y mas ,,. alfredo vas como un cohete macho valla pedazo de marca ,,espero ver fotos pronto ,eva, toni , alfredo, muchas felicidades a los tres , y jordi tranquilo que hay mas maratones , recuperate pronto .AUPA A4ELKM

    ResponElimina
  9. moltes felicitats companys ! Alfredo per la teva marca personal !! i tu Toni , com diu el Fer 2,40 no veass!! Jordi quina mala sort, segur que la pròxima va de conya, recuperat!
    Evaaa!!!un petonas i una abraçada .

    ResponElimina
  10. Enhorabona Cracks!!!

    A les dues màquines de devorar quilòmetres ia la incombustible reportera, que no hi ha ni un sol club que tingui la sort de comptar amb tant Derroche d'humanitat com el que desprens teu Eva.

    Moltíssimes felicitats als tres!!!

    ResponElimina
  11. felicitats a tots 2.

    ResponElimina
  12. Toni ,tens que estar orgullos de la marató que as fet no tots els dies es corren maratóns 2h40 ,Alfredo marca personal felicitats tiu no tens limit i al Jordi molts anims,i si tens ganes de marató al Miquel xirau i un servidor ens anem a castelló.

    ResponElimina
  13. Felicidades cracks! A ver si algún día de estos yo también tengo un mal día y marco un 2:40 o un 2:55 :D
    Me imagino es os quedáis aún con mas ganas de hacer la siguiente, ¿verdad? Pues a por la siguiente!!!

    ResponElimina
  14. Felicitats Toni i Alfredo sou uns craks!!

    ResponElimina
  15. Hola a Tots, gràcies pels anims!! no dubteu que ho tornare a intentar ja que tinc moltes ganes de correr una marato es resisteix la tercera!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.