dilluns, 17 de desembre del 2012

ECO - Mitja marató de Vic 2012

Tres atletes del club van participar en aquesta mitja marató a Vic amb resultats força destacats. En Miki Solé va fer un nou podi classificant-se en tercera posició amb 1h13' , Toni Flores 6è de la general amb 1h16' i primer veterà i Ferran Carrillo amb 1h33 va demostrar que en una mitja marató menys dura pot estar atacant la 1h30'.

Malauradament no podem donar els resultats oficials perquè encara a hores d'ara no han surtit les classificacions. I és que malgrat tot, no tots els xips són iguals.

Toni, Ferran i Miki a la Mitja de Vic

1 comentari:

  1. Felicitem a 3 membres del programa de la mitja per fer unes grans marques en aquesta cursa,esperem aviat que siguim membres del club,benvinguts seran!!

    Felicitas al Miki i l'Alex,pero sens cap dubte el millor de la matinal en Fernando Carrillo,que es va apropar molt a la seva marca personal en un circuit dur i gens ideal per fer marques personals.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.