dimecres, 2 de gener del 2013

Resultats Sant Silvestres 2012

Adjuntem els resultats disponibles de les diverses Sant Silvestres cel·lebrades aquest passat 2012 en les que hi participaven atletes del club:



Eladio i Nati, amb el seu fill a Sant Cugat

Javi Ramírez, creuant la línia de meta a Lloret

Les Sant Silvestres de Canovelles i La Garriga, que també tingueren presència a4elkm, no tenen, que coneguem, de resultats disponibles.

De la Sant Silvestre de Canovelles, amb força participació d'atletes del club i amb la consecució d'un nou rècord del club de 10.000m femení per part de la Carme Martín,  ja vam publicar un reportatge a Reportatge Sant Silvestre de Canovelles

En José  l'Antonio ben acompanyats a La Garriga
A la Sant Silvestre de La Garriga vam tenir la participació de'n José Domenech i de'n Antonio Membrive. L'Antonio feia la seva segona Sant Silvestre del dia ja que també va córrer pel matí a la de Canovelles.

Ens fa saber l'Antonio que aquesta Sant Silvestre de La Garriga és força recomanable; es tracta d'una cursa solidària de 7 km i amb una participació d'uns 250 corredors. Enguany era la tercera edició i els drets d'inscripció són només de 3 € més la voluntat. Molt bona organització dels amics del Club d'Atletisme Les Tortugues, i després de la cursa es podia cel·lebrar la darrera cursa de l'any amb cava i torró.




2 comentaris:

  1. M'agradaria veure mes de la clasificacio general, en fa molta ilusio, perque crec que vaig queda dels 15 o 20 primers, amb dic jaume colome rodriguez, y portava el dorsal 864, us felicito per la pagina web esta molt currada, el meu mail es wrc1709@hotmail.es, us agrairia de tot cor que amb contestesiu si heu trovat la posicio que vaig queda, gracies

    ResponElimina
  2. Jaume, nosltres no som els responsables d'aquesta cursa. I no hem sabut trobar enlloc les classificacions. M'imagino que al no disposar de xip, no hi haurà classificacions. Però per 5€ és una cursa que està molt bé.

    Felicitats pel teu resultat.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.