divendres, 22 de març del 2013

Marató de BCN 2013; el reportatge a4elkm

El reportatge a4elkm:

21 comentaris:

  1. No sé que dir d’aquest reportatge, doncs és per emmarcar. No es pot descriure en paraules l’emoció que transmet les imatges i cançons d’Andrea Bocelli (un dels meus punts febles).

    Miquel, tinc la sort de poder dir que una de les millors persones i referents que hem de tenir tots els populars, ets tu i en majúscules. Que afortunat sóc de poder-te haver conegut.

    Llàgrimes d’admiració …

    NOTA: Felicitats Jaume per fer la teva marató particular. El 2014 t’espera amb més ràbia que mai. Endavant !!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Sergi. Realment va ser emocionant poder animar-vos a tots a la marató. Però el cas del Miquel és un món a part. Tant l'Albert com jo crec que no oblidarem mai aquests 7 darrers km que vam poder compartir amb ell. Va ser un privilegi i un honor.

    I pots tenir per segur que al 2014 jo estaré a la línia de sortida també. En Miquel és l'exemple que tots hem de seguir i com bé diu el noi que el seguia fent el reportatge si es vol es pot.

    ResponElimina
  3. Jaume, no tinc paraules per descriure tantes sensacions juntes, només dir-te que després de veure del que has editat, tinc un nus a la gola i els ulls vidriosos.

    Agrair a la meva família tot el suport i els ànims durant tota la cursa, ells també van fer la seva Marató particular.

    A les meves companyes d'entrenaments, que bé ens ho hem passat he Macas!!!

    Felicitar a tots els animadors, i companys de Marató i especialment al Sr.Miquel, l'exemple de la superació indiscutible.

    I per últim agrair-te Jaume la tasca desinteressada d'haver-nos fet uns entrenaments per conquerir aquestes emocions.

    Gràcies.

    ResponElimina
  4. Sergi: Moltes gràcies. Exageres un munt, però gràcies.

    Jaume: El privilegi i l'honor va ser per mi. Acabar la marató amb dos llebres com l'Albert i tu va ser un luxe. Em vàreu ajudar moltíssim. Només cal dir que entre el Km 35 i el 40, amb vosaltres al costat, vaig fer 3 minuts menys que entre el 30 i el 35. Us agraeixo, públicament, tot el suport que vaig rebre, que em va permetre arribar amb menys de les 6 hores.

    Llueixo amb orgull la samarreta d'a4elKm, on meu acollit tan bé perquè els que formeu el club sou gent de primera, i m'agradaria poder correspondre. Espero fer un temps millor l'any que ve.

    ResponElimina
  5. Rafa: Moltes gràcies per la felicitació. (S'ha colat el teu missatge mentre escrivia el meu). Ah! Lo de Sr. Miquel no cal, home!

    Jaume: No he fet menció del reportatge. Aquests dies n'he vist molts sobre la marató: aquest és sensacional. Moltes felicitats. Fins i tot la música està molt ben trobada i sembla composta expressament per al muntatge.

    ResponElimina
  6. Moltes gracies per aquest reportatge.
    segur que ajudara a molta gent a veure les coses més positivament, al menys a mi.
    Y qui sap, a lo millor al 2014 .......
    Enhorabona a tots.
    Salutacions
    XP

    ResponElimina
  7. Enhorabona pel reportatge, es al·lucinant, sobretot els 195mts finals del "mestre" Pucurull, digne d'admiració, no hia han paraules per descura-ho, a mes a mes, tinc la sort de haver-li desitjat bona sort a la sortida quan estavem al calaix.

    Salutacions i a per la propera mestres.

    ResponElimina
  8. Felicidades a todos y todas las compañeros/as que habéis corrido la maratón.
    Fantástico reportaje, refleja claramente el sufrimiento durante la carrera y la gratificación personal de cada corredor al entrar en la meta.
    En cuanto los últimos kms acompañando al Miquel y viendo el apoyo de la gente y de los colaboradores en los avituallamientos
    EMOCIONANTE ENTRADA A META SIN PALABRAS

    FELICIDADES MIQUEL Y GRACIAS POR SER EL CORREDOR POPULAR DE REFERENCIA PARA TODOS NOSOTROS

    Jaume un reportaje para quitarse el sombrero

    ResponElimina
  9. Enhorabona pel reportatge, és fàntastic! I que més dir del Miquel que no s'hagi dit ja.. és tot un crack.

    ResponElimina
  10. Brutal el reportatge Míster!!! No només ets un crack corrent.

    Mestre Pucurull, el luxe i el plaer va ser nostre. La meva darrera marató va ser fa tres anys. No tenia ganes de fer-ne. Compartir amb tu aquests darrers 7 kms ha fet que desperti dins meu el cuquet de tornar a córrer una marató.

    ResponElimina
  11. Xavi Papell, tant de bo !
    Et puc assegurar que si l'any vinent surts a la marató, jo t'espero també per acompanyar-te els darrers kms.

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats a tots per la vostra cursa!!
    Jaume, em sembla que a partir d,ara hauries de replantejar-te fer "societat" amb mi pels montatges dels videos. L,has brodat, nen!!! Ets un artista, soci!!!

    ResponElimina
  13. Molt bon reportatge, Jaume. Has sabut sintetitzar molt bé tota una colla d'emocions que enlloc més es poden trobar com en una marató. I amb un protagonista com el Miquel hi has trobat el catalitzador.

    Miquel, encara no t'he felicitat, però aprofito per fer-ho aquí, en un entorn menys sorollós que el de les xarxes socials, acompanyat del Jaume i la resta de companys d'a4elkm, que són alguna cosa més que esportistes. Són bona gent!

    Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  14. Viendo este video y con la “gallina de piel” y la lagrimilla…..
    solo puedo decir dos palabras, TREMENDO DOCUMENTO Jaume.

    Gracias a todos los companys que vinieron a darnos su apoyo.

    Felicitar a todos los sosis que lucharon los 42,197 y los derrotaron,
    En especial a los que se iniciaban y a mi liebre particular Esteban, que aunque no pude acabar con el por una lesión en el 30, triunfo en su primera maratón con 3:01.

    Gracias al “Mestre Pucurrull” por darnos una gran lección,
    como digo yo siempre “No se puede vivir del pasado”…………
    Miguel lo demuestra No vive del pasado, si no de sus gestas del presente y planes de futuro.Ese es el camino a seguir siempre joven……

    Para este claval de 74 años mi admiración y mi aplauso Plas,Plas,Plas……

    ResponElimina
  15. Gràcies Enric per les teves paraules.

    Respecte al reportatge haig de confessar que de tots els reportatges que hem fet fins ara és un dels que més il·lusió m'ha fet poder editar. També és un dels que més m'he cansat; no ho sé exactament quants kms vaig fer corrent però segur que molts ( jo calculo que com a mínim 25 ). Eva, produccions a4elkm som un equip i tu n'ets una part vital. Per tant de replantejar no sé què, res de res.

    Gràcies a tots també per les felicitacions pel vídeo.


    ResponElimina
  16. És un gran vídeo, fenomenal.
    La marató ens emociona a tots. És el dia més especial. Aquest any l'emoció s'incrementa amb la gran gesta d'en Miquel. Sabem que a gairebé tots ens agradaria poder fer això que ell va fer diumenge passat.
    Enhorabona a tots els participants del club, als debutants i als que van sortir a lluitar.

    ResponElimina
  17. Alf ha dit:

    Felicitats a tots i cadascun dels que heu corregut la marató només enfrontar-se a aquesta cursa és un senyal de valentia, i a tots els col·laboradors, animadors, entrenadors, càmeres.. només us puc agraïr la vostra dessinteressada tasca que durant la cursa potser no podem agraïr el suficient perquè jo en particular la vaig patir molt.
    És la quarta marató que corro, la que pitjor temps he fet i la més dura per mí, tant per no haber pogut entrenar , com per la lesió que tenia al genoll.
    Us dic però que és la que més alegria i emoció m'ha fet acabar, ha estat un repte i el de menys era el temps. No hem vull imaginar l'orgullós i content que és deu sentir "el senyor Pucurull" d'haver acabat aquesta prova amb aquest aspecte tant magnífic i aquesta vitalitat que ja la voldria per mi.
    Moltes felicitats també per Ferran Carrillo que cada dia es supera i demostra que no té limits i al "pipiolo" del Esteban que va puleritzar qualsevol pronòstic i va acabar com si haguès fet una "rodadeta".
    Si és un repte pels grans atletes que viuen d'això.... que és per nosaltres?! Moltes felicitats a tots els FINISHERS.
    Ens veiem en la propera....un altre repte en marxa.

    ResponElimina
  18. De nou, moltes gràcies per les felicitacions.
    M'agrada molt llegir els vostres comentaris. Però, amb franquesa, i no ho dic per falsa modèstia, no n'hi ha per tant. Vaig gaudir molt durant la prova, i en especial els darrers 7 Kms amb en Jaume i l'Albert, per la il·lusió que em feia poder acabar-la i veia que estava al meu abast.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  19. Felicitats a tots el que vau tenir el valor de sortir a la línia de sortida amb la il·lusió de fer una marató, només això ja diu molt de vosaltres. Felicitats sobretot al Fer i a l'Estevan, quins craks, al Rafa, va costar però va arribar i va aconseguir un repte personal i a les meves compis, Anna i Yolanda, sou fantàstiques, vau fer una marató i vau arribar guapíssimes a la meta, i al Miquel, això és perseverància i autosuperació!

    Gràcies Jaume per aquest reportatge tant ple d'emocions.

    ResponElimina
  20. Gran reportatge el que has fet Jaume. Com a participant de la Marató agraeixo poder tenir un reportatge com aquest, el qual ens faci mantenir viu, ens emocioni i ens faci reviure els nervis (glups,glups) del dia 17 de Març 2013.
    Els acompanyants que van baixar a animar-nos durant el recorregut, que grans que sou, em trec el barret.
    Felicitar a tots els "finishers", ja que per arribar a creuar la linea de meta, durant els darrers mesos hi ha hagut uns entrenaments llargs, que gràcies als companys del club ha fet possible que tot sigui més fàcil.
    Gran admiració pel "Mestre Miquel Pocurull"!!
    I un especial menció al Rafa i a la Yolanda, que portem una pila de Km junts!!
    Ah, i en Jordi Miró, com a fotògraf oficial del km 22 al 42!




    ResponElimina
  21. Us felicito pel reportatge que heu fet, pels que vam córrer la marató, es tornar a reviure tots aquells moments.

    Miquel Pucurull, jo estava segur que ho aconseguiries, per a mi va ser una gran satisfacció esperar-te a la linea d'arribada per donar-te l'abraçada per felicitar-te tal com et vaig prometre.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.