dijous, 12 de setembre del 2013

XXVI 1/3 de Marató de la Vall del Tenes

11 de setembre de 2013

El dia de la diada nacional de Catalunya també és un bon dia per córrer. Quatre atletes del club van defensar els nostres colors en aquesta cursa en la que cal destacar que l'import de les inscripcions van íntregrament al Banc dels Aliments de la Vall del Tenes.

Resultats:


Xavi Roca, completant la seva primera cursa de la temporada


2 comentaris:

  1. Cursa muy aconsejable después de las vacaciones para ir retomando la forma y hacer balance de nuestro estado de forma y de los kilillos que hemos pillao de más, y adaptar los entrenamientos, con el propósito de volver al punto de partida... menos kgs. menos los "maestros y la elite", que ellos se cuidan muxo...

    Nuevo circuito muy agradable, llevadero y nada duro...totalmente plano...bueno...una pequeña subidita de ná...

    Ya sabéis..apuntarla para "Sant Tornemi" después de vacaciones.

    ResponElimina
  2. Primera cursa de la temporada i molt content del resultat obtingut. No considero que sigui una cursa per fer temps, però sí per agafar aquell puntet de força necessari en pretemporada.
    Com no sóc de curses de muntanya, no entenc que aquesta sigui especialment plana, tot i que és cert que es compensen correctament els trams de pujada amb els de baixada.
    Cursa molt recomanable per la relació qualitat-preu.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.