dimecres, 1 de gener del 2014

a4elkm a les San Silvestres 2013

Una bona representació d'atletes del club en aquestes tradicionals darreres curses de l'any.

Una bona part d'ells van participar a la San Silvestre de Canovelles sobre 10 km i que tenia la sortida i arribada al pavelló de Tagamanent a les 11 hores del matí. Un circuit bastant dur que no va impedir que la Carmen Martín aconseguís una nova millor marca del club en 10 km ( el nostre comitè tècnic està del·liberant per decidir si li dona caràcter de rècord del club ). 

D'aquesta cursa disposem de reportatge a4elkm  però no de les classificacions:


Fotografies de Mireia Massot:
https://www.facebook.com/jaume.aragones.73/media_set?set=a.746889258674260.1073741828.100000595794311&type=3

A la tarda teníem dues Sant Silvestres més; la IV San Silvestre de La Garriga, una cursa no competitiva i de caràcter solidari sobre una distància de 5 km, i en la que participaren la Yolanda Guardado i la Mireia Monmany.

Oriol Miró, Yolanda Guardado i Mireia Monmany

També a la tarda se cel·lebrava a Barcelona la clàssica Cursa dels Nassos de 10 km, amb la següent classificació dels atletes del club:


2 comentaris:

  1. QUE BONITO VÍDEO DONDE SE RECOGE EL FANTÁSTICO AMBIENTE DEL CLUB,
    ME HAN DADO GANAS DE CALZARME LAS ZAPAS Y SALIR A RODAR.

    ENHORABUENA A TODOS !!!!!!!!!! Y SOBRE TODO UN ABRAZO A ESOS TRES REPORTEROS DE LUJO OLEEE...

    ResponElimina
  2. Molt bona idea la de posar una fotografia també dels reporters que també han participat a la cursa però d'una altra manera.

    Jo per la meva part he fer marca personal, i és que aquest tipus de curses amb una mica de pujades i baixades em van molt millor que les planes, i he quedat a només 11 segons del Rafa.

    Carinyete no t'adormis que et segueixo d'aprop.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.