dijous, 20 de març del 2014

Resultats a4elkm a la marató de BCN'2014

Aquest passat diumenge 16 de març es va disputar una nova edició de la marató de Barcelona amb forta presència d'atletes del nostre club.

Resultats:




Sempre és difícil destacar un resultat determinat en una marató perquè només acabar la marató ja és un gran èxit però aquesta vegada per damunt de tots destaquem dos resultats; el rècord del club de marató de nou de part de la Carmen Martín i sobretot l'èxit del nostre Miquel Pucurull que acabant la marató aconseguí recaptar més de 12.000€ pel seu projecte solidari en favor de la recerca contra la diabetis infantil.



L'enllaç a les fotografies d'Antonio Vázquez:
https://www.facebook.com/jaume.aragones.73/media_set?set=a.791086084254577.1073741838.100000595794311&type=1

3 comentaris:

  1. Impagable, entranyable...no tinc prou adjectius per qualificar l'extraordinari ajut del grup d'amics i amigues del Club que em van acompanyar els darrers quilòmetres. Si no hagués estat per vosaltres (pot semblar un tòpic, però no ho és en absolut) no hauria entrat en menys de 6 hores, que era el temps límit. Moltísssimes gràcies!
    I què dir del vídeo realitzat per en Jaume? Un emocionant document que miraré sempre, per recordar com vaig acabar la, per a mi, emocionant marató del 2014.

    ResponElimina
  2. Contentíssima de la meva cursa. M'ho he passat molt bé, he arribat bé, he sigut capaç d'anar a treballar al dia següent i no tinc cap molèstia ni lessió després de fer 42 km.

    Tota una experiència per repetir.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.