diumenge, 15 de maig del 2016

L'entrevista; Carmen Martín

Avui l'entrevistada és una de les nostres millors atletes; de fet monopolitza tots els rècords del club ( de 10km, de mitja i de marató).

Comencem amb un recull de fotografies de la Carmen durant la seva etapa al club



L'entrevista:

Quants anys fa que corres?

De veritat , de veritat, al Setembre en farà 6

Com es que et vas decidir a començar a córrer?

De fet tot ve per culpa del Rafa. Jo solia córrer uns 5km sola només els diumneges i un dia em ve el Rafa i em diu; he vist un anunci que diuen que hi ha un club a Les Franqueses que t'ajuda a preparar la mitja. Perquè no t'apuntes i així no correràs sola? Au vinga, que jo ja m'encarregaré de cuidar els nens. I fins ara.

Què és el que més t'agrada de córrer?

Competir. Si entreno i no competeixo, ho noto a faltar

Quines curses t'agraden més?

Carmen, primera atleta franquesina a La Mitja 2016
A mi m'agrada la mitja.

I el teu entrenament preferit?

M'agraden els entrenaments fartleks en forma de piràmide ( primer pujant i després baixant )

( pels qui no sàpiguen què és el fartlek poden consultar una entrada antiga del blog http://a4elkm.blogspot.com.es/2010/12/sistemes-dentrenament-el-fartlek.html )

Quan no pots entrenar , et sents...

Mosquejada :-)

Objectiu atlètic a curt termini?

La cursa llarga de Vallforners

I a mig/llarg termini?

Tornar a fer marca en mitja i marató l'any vinent

I el teu somni atlètic?

Ja les he aconseguit; baixar de 1:30 en mitja i de 3:15 en marató. ( nosaltres afegim fer un sub40' en els 10 km )
Corrent la marató de Barcelona

Alguna mania en particular quan entrenes o competeixes?

Abans d'una cursa m'asseguro que la sabatilla està ben cordada amb tres nussos. Un cop només en vaig fer 2 i se'm va descordar i em va fer molta ràbia haver d'aturar-me per cordar-la

Alguna anècdota divertida?

Com molt sovint entreno entre homes i com no sóc gaire alta, a vegades no es fixen que hi sóc. Un cop estaven discutint entre ells sobre si una part de l'anatomia masculina pesava més en erecció o sense. I es van girar sobre què opinava jo. Els hi vaig dir que  millor que canviés de grup...
Premi a la millor esportista amateur de Les Franqueses

La teva cursa preferida?

Behobia-San Sebastián

Una marca de sabatilles?

Adidas

Aigua o isotònica?

Aigua

Fruita o gel?

Gel


Estem segurs que la Carmen encara ens donarà molts dies de glòria al club i òbviament en Rafa encara podrà netejar moltes més copes.



2 comentaris:

  1. Para mi es un orgullo y un placer de disfrutar de su compañerismo, amistad y lo que más disfrutar cuando veo que sube al podium ENHORABUENA CARMEN

    Losiento Rafa jajajaja y espero que compartas lo mismo que yo

    ResponElimina
  2. Realment és una gran sort poder gaudir al club d'aquesta gran atleta. Però més important que la seva innegable qualitat atlètica és la seva qualitat humana.
    El primer any que va venir a córrer amb nosaltres, vaig predir que en poc temps estaria entre les 10 primeres classificades a la mitja marató de Granollers. Si no hagués estat per un maleït virus que va frenar la seva progressió segur que ja ho hauria assolit. Malgrat tot enguany hi va estar ben aprop, essent la 11ª classificada real. Esperem que l'any vinent ho consegueixi :-)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.