dilluns, 15 d’octubre del 2007

Mitja Marató Roda de Ter 14/10/2007


Diumenge dia 14 d'Octubre; a la mitja marató de Roda de Ter va tenir destacada presencia delsatletes del club a 4 el km.La sortida es va donar a les 10.30 del mati sota unaespessa boira, el circuit segueix sent poc atractiu, amb continus tobogans i poc públicper animar durant la cursa. Pel que fa als resultats individuals, van ser positius almàxim, en cinquè lloc va entrar un imminent fitxatge del club, Javi Delgado al sisèlloc va entrar el veterà i incombustible Toni Torres, que va fer tot el desgast de lacursa, per acabar en una posició mes endarrerida del que realment mereixia, MiquelClapes en la seva línia, o sigui, la regularitat personificada, Manuel Pacheco vaassimilant la competició gradualment i per últim Juanma, corredor que be de disputarla marató de Berlín on poc a poc es va reintegrant en el mon de les curses idesitjan agafar les mateixes sensacions que tenia abans de fer els 42 km de Berlín.

2 comentaris:

  1. Felicidades a los 4, si javi fuera ya del club supongo que hubieramos ganado por equipos. Toni en su linea, el dia que se crea sus cualidades dará alguna sorpresa.Veremos si los demás dejamos el pavellón alto en Palma de Mallorca

    ResponElimina
  2. Hay que fichar a este Javi, está que se sale.
    Felicidades a todos

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.