diumenge, 23 de novembre del 2008

Cross de Mataro




Club A4 elkm al Cross de Mataro-------------------------------


En una matinada freda i nublosa van anar 2 components del Club d'atletime a 4 el km, Jaume Aragones i el Toni Flores, a disputar en un circuit trencacames una distancia de 9 Kilometres amb 300 metres. Els companys de fatigues i rivals a la pista, Jaume i Toni, van sortir com una exal.lacio desde el tret de sortida, anan en tot moment, en un segon grup capdevanter, el Toni va avançar el seu company Jaume a la primera volta, tot s'ha dedir que ahir no era el millor dia del millor atleta que te ara per ara aquest club, i que va fer que plegues al kilometre 7, per contra el Toni va fer una cursa molt regular ,deixan de costat la lesio que no el va deixar participar a la Behobia, fentgala del seu pundonor va poder acabar una carrera bastant dura, amb un temps de 32 minuts i que serveix com a preparacio per agafar forces i afrontar els proxims objectius amb el maxim de garanties. Llastima que per causa d' uns errors burocratics, no hagin pogut participar Pep Martinez i l'Eulogio.

1 comentari:

  1. La veritat,ahir se'n va quedar un bon sabor de boca per dos motius,el primer es per haver de passat per la pedra el meu referent atletic, i el segon motiu d' alegria va ser,que vaig disputar una carrera de " maricon el ultimo", a tope, sense cap molestia de cap reste de lesio.
    Per cert, agrair a Pep ,Eulogio i cia,par animar-nos en directe desafian el fred i aire, que feia ahir al demati.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.