diumenge, 30 de novembre del 2008

La Cursa Màgica


El recinte de la font de Monjuit, la font màgica, una vegada més, ha estat l'escenari immillorable, per la sortida, arribada de la 85ª edició de la veterana cursa atlètica Jean Bouin.

Una cursa , amb un recorregut urbà de 10kms i un perfil favorable per intentar assolir una bona marca temps final, ja que al menys 7kms 500mts del seu circuit homologat, son gairebé plans, en contra dels 2kms 500mts aprox. amb perfil desfavorable.

Cursa i participació màgica, per part de l'atleta Lluís Moreno, tornant a fer marca personal en el 10mil i primer classificat dels participants del C.A. A4 EL KM, amb un temps de 33' 45" posició 21a de la general, on cal destacar tres rècords personals més, Joan Farrés amb 37' 48" posició 159 de la general, Santi Carreras 41' 47" posició 512 de la general i Julia Rodríguez, una de les nostres fémines amb 54' 42" posició 3482 de la general, deixant enrere els 55'.

Altres participacions de atletes del nostre club per ordre d'arribada, Pepe Fuentes amb 39' 25", Juan Martinez 40' 47" i Antonio Membrive 48' 02" que no han fet marca personal aquest cop, però encara queda molta temporada!!

Per el que fa al número de corredors que han finalitzat, a la més veterana de les curses d'atletisme a l'estat espanyol (1920), on hi van participar 48 corredors, aquest matí a la Jean Bouin de 2008, ho han aconseguit 4335 corredors!!

Juan Ma.

9 comentaris:

  1. Rosendo Calvet un atleta del FC Barcelona que disputó en 1920 la primera edicion de la Jean Bouin y ganó, ganó con 34'10'' seguro que el no se ponia sus cremitas antes de salir, sus zapatillas no tenian dirección asistida, control de frenada, ABS... eran otros tiempos y lógicamente la cosa ha cambiado, pero hoy 88 años más tarde nuestro compañero Luis ha reliza un carrerón y se hubiera repasado al bueno de Rosendo, de esta forma quiero felicitar a Luis Moreno por lo bien que lo ha hecho, es un buen alumno y aprende muy rápido todo lo que le estoy enseñando.
    Igualmente a todos los que habeis hecho marca personal, especialmente a Julia, hoy única representante femenina en esta carrera, que entrenando muy poquito va mejorando cada dia más su própias marcas.

    ResponElimina
  2. Muchas felicidades Luis por el marcon de ayer,tu progresion esta fuera de lugar,felicidades.Al igual que todos los demas que pulverizaron sus respectivas marcas,y a los que no,,que dan a entender el nivel competitivo de este club,tanto a nivel masculino como femenino.

    ResponElimina
  3. Un placer veros el domingo y comprobar que la cosa fue bien ... Luis estas como un misil Tomahawk!

    Pepe muchos ànimos, me hizo ilusión verte ... sabes donde estabamos ayer hace un año? ...

    ResponElimina
  4. La verdad es que fue un domingo fantástico, pero en este deporte como en la mayoria no hay mucho secreto, si entrenas duro tendrás resultado, sino nada. No podemos bajar la guardia hay que seguir apretando, todavia queda mucho para la mitja.
    Darle un mensaje de ánimo a Fernando, que ayer tuvo un percance con un perro, que pronto lo veremos como un campeón que es, compitiendo y entrenando a tope.

    ResponElimina
  5. Gracias gracias. Nunca había hecho esta cursa antes. Estuve pendiente de los consejos de los compañeros que comentaban que era una cursa dura a partir del km7. Creo que mi entrenador es el responsable de que haya mejorado mi marca en el 10km, aunque a veces no soy una alumna aplicada. Por cierto, te has currado la foto Pepe!

    ResponElimina
  6. Felicidades a todos por su mejora en crono, especialmente a la única representación del equipo femenino, Júlia. Este domingo el equipo femenino estaba en crisis.

    Luis, espero q en mis próximas carreras se empiezen a ver los resultados.

    Felicidades a todos.

    ResponElimina
  7. Pepe si me pasas tu mail os paso unas fotos guapas del domingo, raul@idrias.net

    ResponElimina
  8. NOTA ACLARIDORA SOBRE EL MESURAMENT DE LA CURSA OPEN.DE LA JEAN BOUIN. Per a aquesta edició de la 85 Jean Bouin, i a causa dels diferents canvis que es van haver de realitzar d'ubicació de les Sortides i de les Arribades de totes les curses inclosa la Popular Open, i per a poder obtenir un recorregut exacte de 10.000 metres, es va contractar l'Empresa Tretzesports especialitzada en mesuraments per Via Satèl•lit, amb tecnologia puntera GPS amb connexió amb 10 satèl•lits alhora, i amb la mateixa cartografia constantment actualitzada que utilitza l'agència espacial americana NASA, i que ve col•laborant amb ChampionChip habitualment, el que per a nosaltres ja és una garantia. Aquesta empresa ens va lliurar una àmplia documentació tècnica, que incloïa plans, altimetria i recorreguts, i varem estar modificant el circuit open de 10 km, perquè sortissin els 10.000 metres exactes, des del nou punt de Sortida a l'Av. Rius i Taulet (sota primer pont que creua la Avda), fins a la mova meta situada a l'Av. María Cristina a l'altura del pas zebra que dóna entrada a la Plaça Univers. Per a obtenir aquests 10.000 metres justs, el circuit feia un zigzag des de l'Av. Paral•lel, Llançá, Lateral de Gran Via, C/ Vilamarí, C/ Floridablanca, C/ Entença i Central de Gran Via, precisament per a quedar amb un recorregut EXACTE de 10 Km

    ResponElimina
  9. Felisitats a tots encare que sigui una mica tart,Lluis pel que veig no tens tope.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.