diumenge, 1 de març del 2009

42195m Barcelona



Aquest diumenge, 7 corredors del Club a 4 el km, es van presentar a la sortida de la marato de Barcelona, on han aconseguit un nou record de participants establint-ho en 9862 corredors. Sort dispar dels nostres corredors, a destacar les marques personals de Toni Flores 2 hores 35 minuts, Pep Martinez 2 hores 39 minuts i Ferran Benitez 2 hores 57 minuts, per contra van deixar la carrera per diferents motius Jaume Aragones , Paco Cabezas , Lluis Ferrer i Xavi Roca.
La marato es va disputar sota un xiri -viri que fins a cert punt hidratava als corredors, el circuit i la temperatura era propici per esgararrapar segons a les marques personals de cadascun.
Organitzacio perfecte, bon avituallaments i molt public animant durant tota la marato.
Agrair en nom dels corredors, els anims dels companys de club en forma de aplaudiments i crits per alleugerir el nostre ritme , unes paraules d'anims sempre son d'agrair, gracies Miquel, Luis, Pepe, Javi i Fernando.
Fins el proxim repte.

13 comentaris:

  1. Tot i que el meu objectiu no s’ha complert, aquesta marató difícilment l’oblidaré, dons veure al llarg de tot el recorregut a companys i companyes del club, donant suport i ànims, és una sensació inexplicable.
    Moltes gràcies a tots els que heu estat animant.

    ResponElimina
  2. No es questio ara ,de fer una cronica personalitzada dels 42 kms ,estic content a mitjas ,esperaba millor marca,al menys picar un 2.34,pero "es lo que hay", a Hamburg amb el Jaume,intentare baixar marca el proxim dia 26 d'abril,arriscare una mica mes a la primera mitja i a veure si hi han cames i sort i puc picar un 2.32-2.33.
    Moltes felicitats a Pep i Ferran per assolir marques personals,i em sap molt de greu els abandonaments,uns per exces de confiança,uns altres per lesio,i uns altres com el cas del Jaume que no van trobar el seu millor dia va optar per estalviar els seus cartutxus per Hamburg,on no dubto que en el seu estat de forma deixara les coses al seu lloc.

    ResponElimina
  3. Tots sabem de la gran duresa que té una marató, ahir amb la humitat que havia suposo que no a tots els va ser favorable, ànims a tots, als que vau acabar i als que no us va anar tan bé segur que ja teniu altra en ment, per que això no para.
    Si teniu més fotos i me les voleu enviar les pujaré al blog.

    ResponElimina
  4. Desde aqui agrair les mostres de suport mostrades durant tota la cursa per companys del club (Luis,miquel,Pepe,Fernando i especialment en Javi)que no van dubtar a baixar a Barcelona tot i el mal día, moltes gracies a tot ells.
    Tambè donar les gracies a totes les nostres dones y parelles les cuals tenim la sort de que entenen les nostres necesitats a l'hora de empendre nous objectius y nous rebtes.
    Al mateix temps donar el maxim d'anims a tots els companys que per diferents motius no van poder acabar la Marato de Barcelona.
    Un apart especial mereix per la meva part en Jaume Aragones el cual nomes tinc paraules de agraiment per tot el temps e interes que m'ha dispensat, en especial a l'hora de marcar els entrenaments, sense aquesta ajuda no hagues pogut aconsegir realitzar els temps asolits.
    Gracies a tots.

    ResponElimina
  5. Hola Ferraaannnnnn, cada dia pones el listón más alto.
    Eres una máqquina.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  6. Sabeu que de tant en tant miro les visites que tenim en el nostre blog, sempre després d'una cursa com aquesta arribem fins a pics de 100 visites diàries, per això vull felicitar a amics que ahir van participar en la marató, Raul Jimenez, Antonio Amores, Dani Lleonart, Els Paez, Dani, Rafa altre Rafa, Laure, David Marçol... També vull ser el primer a comentar la pedaso de foto entre Ferran i Rafa gràcies al nostre company del diari Sport per immortalitzar el principi d'un gran amor.

    ResponElimina
  7. Xapó a tots els membres del club i les seves familis que desde fora, aguantant un dia gris,ens han donat alè!
    Pepe i Luis: naranja,plátano,isostar,sois la pera...así cualquiera baja de tres horas!
    Paco: faltas tú en la foto de L´Sport!!!
    Gràcias,como no a kiko Blasco por tu matemàtica 1+1=2,me costó frenarme pero lo doblé!
    Als que no heu acabat,anims per la propera ja sigui els d¨Hamburg
    o als d´Ampuries!!!

    ResponElimina
  8. Hola Tony,soy Martinez del Atletismo Igualada,y como ya te dije el pasado domingo,me supo mal no poderte dar un relevo,cuando me lo pediste,no estoy a tope,pero en Berlin no dudo en repetir el 2.31 de Londres,¿TE ANIMAS?.
    Oye, teneis un bloc genial.Nos llamamos

    ResponElimina
  9. Crack,que ilusion me hace ver,a compañeros de fatigas,acceder a nuestro bloc,por cierto, como carayo te has enterado de nuestra pagina.En cuanto a la propuesta de Berlin,es bastante apetitosa,pero hay un par de peros.
    En Abril Hamburgo,todo el verano entrenando para Berlin,y la verdad,desde siempre he entrenado y competido fuera y en casa, con mi gran rival y mejor amigo Jaume,lo hablo con el y te digo algo,cuidate y que sepas que me debes una.

    ResponElimina
  10. Confirma't.

    Toni Flores sots-campió de Catalunya de veterans en marató:

    M-35
    1 - JOAN PRATS ESPAR ESPORT i NATURA 2h 34’03”
    2 - ANTONIO FLORES DOMINGO A 4 KM. 2h 35’47”
    3 - FERNANDO PRIETO GASQUES CA J’ARRIBU 2h 38’07”

    FELICITATS SOTS-CAMPIO !!!!

    I l'any vinent tots els atletes del club han de tenir fitxa. Perquè enguany el Club d'Atletisme A4elkm hagués estat Campió de Catalunya en categoria absoluta de marató si el Pep i el Lluís tinguessin fitxa.

    Equips: JOVENTUT ATLÈTICA SABADELL 8h 14’55”
    (C.Quattrocchi 2h 44’36” – E.del Rey 2h 44’44” – A.Arjona 2h 45’35”)

    La suma dels nostres atletes va ser 8h10'.

    LLIURAMENT DE MEDALLES i TROFEUS
    Dijous 12 de març a partir de les 19.30 h a la seu de la FCA

    ResponElimina
  11. Ara mateix Jaume,estic emocionat d'haver aconseguit aquesta gratificacio,se,n venen al cap entrenos, amb molt de patiment,pluja,fred,i sobretot molts,molts kilometres amb la millor companyia que pot tindra un maratonia,que no es un altre que un dels millors maratonians que te a dia d'avui Catalunya,aquesta persona ets tu Jaume,que acompanyat dels cracks Pep,i Lluis heu fet i facilitat, que en aquesta marato, pogues aconseguir aquest sots-campionat de Catalunya veterans.
    Gracies a tots els companys-es,Javi(gracies llebre),Pepe,Luis,Juanma,Fernando...........em faltaria espai per anomenar-vos a tots pels anims d'aler en els moments dolents,gracies.

    ResponElimina
  12. Sona be, Toni Flores sots-campió de Catalunya, siembra y recogeras, ha valido la pena tanto entreno.

    ResponElimina
  13. Toni
    Enhorabona pel reconeixement !!!
    La constancia i els entrenos ( dels bons !!!) sempre tenen la seva recompensa.
    Recordo la teva marató a Sevilla 05 on vas aconseguir 2h45 sota un fred, pluja i aire infernals ( "la delgada linea roja de la maratón" titulava la revista Runners en l' edicio del mes, fent palesa que s' havia tractat d' una de les maratons mes dures fetes mai arreu de l' estat).
    Bé per acabar dir-te que en 4 anys no estar a l' abast de qualsevol millorar 10 minuts en marató i en aquesta forquilla per on et mous ( ja es dur millorar de 3h5' a 2h 55) imagina`t en el teu cas.

    Bravisimo

    Dudu Soler

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.