dissabte, 10 d’octubre del 2009

Cursa de Les Franqueses

Comuniquem que enguany la cursa de Les Franqueses organitzada pel club no se celebrarà. Lamentem aquesta circumstància i esperem que en un futur no gaire llunyà, el club estigui en condicions de poder tornar-la a organitzar.

Agraïm totes les mostres d'interès que hem rebut per part de molts atletes que van participar l'any passat i que ens han transmés la seva intenció de tornar-hi a participar.

14 comentaris:

  1. COMENÇA BE LA NOVA JUNTA...ELIMINA UNA PROVA I A MÉS VOL CONTROLAR LES OPINIONS

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots per la cursa !!!

    Per cert, el tema de la II edició de la cursa de LF ha estat un tema politic , de manca d' esponsorització , ... ???

    Salutacions
    Dudu Soler
    Corro Avall

    ResponElimina
  3. Hola Dudu,aquest any de moment no es fa la cursa,s'ha creat una nova junta per dimissio de l'anterior,i l'actual ha decidit que hi han uns altres temes mes prioritaris,encara i aixo tenim gent dintre de la junta que te moltes ganes de fer-la el proper any,pero de moment esta aixi. Tenim que aclarir-nos dels socis que som,donar d'alta federativament la gent que ho desitgi,marcar un calendari,comprar noves equipacions,etc,etc.


    Moabdi,per les teves paraules, em sembla que no t'agrada el treball,del 3 primers dies de la nova junta,ho sento.
    Pero tranquil ,tu sempre podras opinar sense faltar el respecte a ningu del club,et garanteixo que no et betaren cap opinio que facis.
    De totes maneres, gracies per llegir el nostre bloc,es un orgull que entri gent nova,a compartir diferents punts de vista.

    ResponElimina
  4. Ok !!!
    Per la meva part queda entès !!!

    Sort i endavant amb la nova junta

    Salutacions

    Dudu
    Corró Avall

    ResponElimina
  5. Moabdi,

    Suposo al teu comentari que la nova junta vol controlar les opinions fa referència al fet que hem encetat una àrea reservada exclussiva als socis.

    Nosaltres entenem que hi ha certa informació de caràcter intern que només hauria de tenir interès pels socis com ara convocatòria d'assamblees o les actes de les mateixes. En cap cas això significa voler controlar cap opinió. Per això tenim el bloc obert a tothom i tothom pot dir la seva.

    I també hem de dir que estem molt contents que persones alienes al club segueixin aquest bloc i també que hi participin, com suposo que deu ser el teu cas.

    De totes maneres agraïm molt el teu interès, i en qualsevol cas, has de saber que les nostres portes sempre estan obertes a tothom que estimi l'atletisme i vulgui formar part del club.

    En aquest bloc no censurarem mai cap opinió, sempre i quan, òbviament, es respecti les normes bàsiques de respecte i civisme.

    ResponElimina
  6. Hola,
    lamento que de momento no haya fecha para la 2ª cursa, aunque el hecho de que se vaya a hacer me alegra. Aunque en las fechas que se hacía me iba muy bien, ya que no coincidía con otras cursas. Supongo que ahora tendréis el problema de buscar una fecha que sea buena para no interferir en la preparación para otras cursas.
    Esta fue mi primera cursa y por eso tiene para mi incluso una parte nostálgica.
    Es por eso que el domingo día 1 de noviembre, el entreno que haré será por el recorrido de la 1ª cursa, para conmemorar a mi manera que disfruté mucho de ella.
    Ánimo a la nueva junta del club, y felicidades a todos por el trabajo que hacéis.

    ResponElimina
  7. Gracias por tu comentario de apoyo Lluis, buena iniciativa la de entrenar el dia 1 de noviembre el recorrido de la cursa, desde aqui propongo que todo el que quiera ese dia 1 nos vemos a las 8 de la mañana para hacer ese entreno. Me comprometo a venir salvo fuerza mayor.
    Salut

    ResponElimina
  8. Proposta per data de la cursa LF : aprofitar el diumenge de Festa Major de la població.
    Si la feu al Parc de Milpins teniu això us permetrà :
    - poder gaudir d'un entorn ideal d' start&finish line
    - poder organitzar també alguna cursa infantil prèvia
    - poder utilitzar el mateix recorregut de la primera edició
    - poder atendre també el corredor amb dutxes i serveis del pavelló LF

    Només és un suggeriment

    Salutacions
    Dudu Soler
    Corró Avall

    ResponElimina
  9. Soc moabdi
    M'agrada la contestació de la nova junta, i desitjo que tingui una vida plena de satisfaccions.. Però crec que no hi ha motiu per crear un canal privat No tenim res que amagar i les decisions de la junta estan oblibades a ser públiques, amb lo que no entem el perque de la privacitat. Ho dir perque haviem comentaris dintre del bloc que no els agradava les opinions de fora del club, quan penso que són positivas, sempre que siguin educades

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Si us plau, aquest espai era per parlar de la cursa de les Franqueses.

    La resposta sobre la conveniència o no de tenir un espai reservat als socis s'ha de fer en el fil específic que es va obrir fa dies.

    Gràcies per la vostra comprensió.

    ResponElimina
  12. Yo también me apunto a hacer el mismo recorrido el dia 1 de Noviembre a las 08:00.

    La carrera era cojonuda.. en fin..

    ResponElimina
  13. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. Hola a todos,
    Ayer 30 de Noviembre volví a hacer el recorrido y lo pasé muy bien.
    Oye, a poco que podais en el 2010 la teneis que repetir!
    Saludos,

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.