dijous, 17 de desembre del 2009

Aquest Nadal regala entrades pels Europeus 2010


Aquest Nadal regala atletisme, regala Barcelona 2010

Aquest Nadal sorprèn als teus familiars i amics oferint-los un regal molt especial: entrades per assistir al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. T’oferim la possibilitat de ser diferent i captar l’atenció dels teus éssers més estimats amb un regal que sorprendrà i que, a l’estiu, tots us ho agrairan.

Ja és possible comprar electrònicament els abonaments per Barcelona 2010. Des del mes d’agost es podien adquirir els abonaments complets de sis dies i des del 10 de desembre és possible fer el mateix amb els abonaments de tres dies, tant pels tres primers de la competició (dimarts, dimecres i dijous) com pels tres darrers.

3 comentaris:

  1. Quina ilusio em faria que em regaleu unes entradetes per l'europeu.Sera el millor regal que em podeu fer,gracies companys,ja que teniu el detall, seria xulo que fossim per totes les jornades.Gracies companys,us portare en el meu cor tota la vida.Us estimo gracies pel detall.

    ResponElimina
  2. Toni, que desilusión, ¿finalmente has quedado fuera de la convocatoria?

    ResponElimina
  3. Toni,que te las regale el presidente de la federacion española de atletismo que ultimamente va a verte a muchas carreras de las que corres.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.