dijous, 14 de gener del 2010

Inscripció colectiva a la XVII Mitja marató i V 5km de Montornés

28 de març de 2010
http://www.mitjamontornes.com/

Normes especials d’inscripció per a Entitats esportives a la 17 Mitja Montornès i als V 5Km. Montornès:

1) es poden acollir a aquesta modalitat d’inscripció les entitats esportives i clubs esportius registrats al registre general d’esports de la Generalitat o qualsevol altre registre esportiuoficial (estatal o autonòmic).

2) El termini per fer aquestes inscripcions preferencials serà fins el 23-01-2010 (inclòs).

3) El mínim de persones inscrites hauran de ser deu (10).

4) Cal omplir totes les dades dels inscrits dins el mateix formulari que l’organització posa a disposició de les entitats i remetre’l per correu electrònic.

5) El preu de les inscripcions serà de 17 euros, als que caldrà afegir el cost de l’assegurança (dos euros, segons el que consta al reglament de la Mitja Marató per a no federats). L'estalvi respecte el preu general serà d'1€.

6) El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària, amb posterior enviament del comprovant de
transferència per correu electrònic o per fax. Les possibles comissions o costos de la transferència no seran assumits en cap cas per l’organització de la Mitja.

7) La recollida de dorsals i xip de les inscripcions col•lectives realitzades a l’ampara d’aquesta oferta serà exclusivament dissabte 27 de març a la tarda, durant la celebració de la Mini Marató Solidària (curses infantils).

8) Es lliuraran tots els dorsals i xips de forma conjunta, dins un únic sobre, que serà lliurada a la persona dessignada per l’entitat i que porti l’original de l’ingrès i/o transferència de pagament de les inscripcions.

Per tant si arribem a ser 10 ens estalviem 1€, tindrem la inscripció confirmada, ens assegurarem un bon lot de productes de neteja per anar ben polits, i no haurem de fer cues. Qui estigui interessat que s'apunti ràpid escribint un correu a la nostra adreça administracio@a4elkm.com abans del dia 23 !!!!

3 comentaris:

  1. Jo vull fer la Mitja Marató de Montornés per primera vegada, però em sembla que hauré d´apuntar-me pel meu comte. Segur que ningú més anirà?

    ResponElimina
  2. Hola Julia,com be diu el fil fins el dia d'avui hi havia temps, per inscriuren's colectivament al correu indicat en el fil ,i això donara peu a aprofitar-nos d'un petit descompte d'1 euro en la inscripciò.
    Si vols, esperat el proper dilluns per veure si serem deu personas i fer una inscripciò colectiva,en el cas, que la vulguesis fer abans, envia siusplau un correu al mail abans esmentat.

    ResponElimina
  3. Puesto que no se ha llegado al cupo de 10 atletas del club,para hacer una inscripcion colectiva en la mitja de Montornes.
    Quien desee, puede hacerlo a titulo personal.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.