divendres, 22 de gener del 2010

Recull de premsa: Un altre crack per a la Mitja de Granollers

Joan Justribó - 22/01/2010 03:00
Un altre rècord espera a la Mitja Marató de Granollers, la prova més carismàtica a Catalunya, i probablement a la resta de l'estat, dins la seva distància. El proper 7 de febrer, la 'Mitja' –que inclou la Garriga i les Franqueses en el seu recorregut, i el seu nom oficial– rebrà el concurs de 8.000 atletes en el total de les proves paral·leles que organitza (un quart de 'mitja' i una 'mini' per a escolars), 6.300 d'ells en la cursa 'mare', el que suposa la xifra més alta de la seva història.


Un creixement, però, sempre ordenat, sense alterar els límits d'infraestructura d'una cursa que mira, per damunt de tot, d'oferir el millor servei per als populars, però que cada any sorprèn amb la contractació d'una primera figura mundial. Si en darreres edicions els noms de Haile Gebrselassie, Samuel Wanjiru, Stefano Baldini o Marta Domínguez han donat llum a Granollers, aquest cop la prova que apadrina de forma decisiva Adidas torna a portar un crack, el kenià Robert Cheruiyot, quatre vegades guanyador en la prestigiosa Marató de Boston, segon a Nova York l'any passat, campió a Chicago i en les Marathon World Series, el circuit que reuneix les millors maratons del món.

Cheruiyot (59'21") se les haurà amb tres compatriotes amb marques per sota de l'hora i dos minuts. Alex Kirui, segon a Granollers l'any passat, David Kilel i Erick Kibet. També hi seran alguns probables fixos de la selecció espanyola en el proper europeu de Barcelona: Chema Martínez, Rafa Iglesias, Pepe Ríos i Nacho Cáceres, a més de Roger Roca i Driss Lakhouaja, entre d'altres.

En categoria femenina, tres corredores kenianes d'Adidas, Monica Jepkoech, Joyce Chepkirui i Beatrice Jepchumba –la guanyadora del Cros de Granolers–, partiran favorites davant la campiona d'Espanya de mitja marató, Azucena Díaz, i la internacional Teresa Pulido

http://www.elmundodeportivo.es/gen/20100122/53876166540/noticia/un-altre-crack-per-a-la-mitja-de-granollers.html

1 comentari:

  1. Que afortunats que són de tenir aquesta mitja al costat de casa.
    Cada any més i millor.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.