divendres, 22 de gener del 2010

XIV Cursa de muntanya La vall del Congost

21 de març de 2010 Aiguafreda
http://www.cursavalldelcongost.com/
http://www.cursavalldelcongost.blogspot.com/

Llegir notícia completa
Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, el nostre amic Antonio de Arriba en proposa novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves. O sigui, que si no et fa por córrer amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc..., ja saps on has de venir a córrer. A més a més, amb l’esforç que requereix superar els 1.900 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 3.780 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès oriental.
(Distància homologada pel Grup d’Atletes del Congost, G.A.C).



3 comentaris:

  1. Aquesta cursa segons l'organitzador esta considerada de les més dures d'Espanya.

    ResponElimina
  2. Buenas noches a tod@s;

    Esta cursa la corrí en el año 2006 y os puedo decir que fue muy dura, con un día de lluvia y con un frío que pelaba.
    La hice con la intención de hacer una tirada larga para preparar la maratón de barcelona y sufrí más en esta cursa que en la maratón porque casi no me dio tiempo a recuperarme.
    Por supuesto que os la recomiendo pero a gente que tenga una base de entreno porque sinó sufrirá un poco.
    Espero una buena crónica de algún atleta que la corra.
    Nos vemos.

    ResponElimina
  3. BOnes!
    Aquesta cursa la vaig fer l'any passat (la de 21km). Personalment em va encantar... però també he de dir que era bastant tècnica tant pujant(hi havia algun tram de pujada que es caminava) com baixant.
    Si voleu fer tirada llarga per preparar alguna marató, no és la cursa adient. Si voleu descobrir corriols, camins i rius i cansar-vos molt, aneu-hi: segur que gaudireu!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.