dijous, 8 d’abril del 2010

Campionat d'Espanya de Curses d'Orientació 2010

Sortint una mica de l’atletisme, i a petició de la Junta, faig 4 línies del què va ser el Campionat d’Espanya de Curses d’Orientació.

Aquest any el Campionat d’Espanya d’Orientació, ha tingut lloc a la Serra madrilenya, durant la Setmana Santa. Els terrenys han estat exigents físicament i tècnica, ja que hi havia força desnivell i molta zona de roques.

Personalment arribava bé, però encara amb la falta velocitat i la manca de recuperació “post-marató”: tenia els meus dubtes de poder aguantar bé un bon ritme. La gent està molt forta i aquesta és la competició que tothom es prepara per estar a tope. Actualment hi ha un molt bon planter, i els joves apreten de valent!!

Cursa Llarga: Vaig sortir a assegurar la orientació. Molt desnivell al començament i la qüestió era no perdre minuts tontament en errors. La gent va anar fallant, i jo ja vaig passar 4r al pas intermig. Vaig poder mantenir la 4a plaça, però la pena va ser que em vaig quedar a 22’’ del 3r lloc. Un Diploma amb gust agre-dolç.

Relleus: la prova més emocionant!! Corro la primera posta (de 3) de l’equip de Catalunya. Els principals favorits són C.Valenciana, però nosaltres i Andalusia els hi volem posar difícil. Sortida en massa amb el 1r control bastant lluny; ens comencem a separar. Em quedo bastant sol al principi i a la meitat m’atrapa l’andalús. Tots dos tirem fort i arribem a meta amb 4 minuts d’avantatge respecte el valencià... Biel Ràfols i Ionut Zinca rematen la feina i guanyem per 9a vegada (en els últims 10 anys) el Campionat d’Espanya!! Cal dir (i per “tirar-me alguna floreta”) que personalment he estat les 9 vegades a l’equip dels relleus vencedors als campionats d’Espanya (jeje)

Cursa Mitja: per oblidar! Després de dues curses molt bones, el què costa més és trobar motivació per fer-ne una tercera. Això només està a l’abast del Barça (jeje). Vaig acabar “dignament” en 14a posició.

Finalment, Catalunya va guanyar el Campionat d’Espanya per Comunitats.


Els últims anys lluitem fins a l’últim minut amb la Comunitat Valenciana per endur-nos el títol cap a casa: aquest any ens ha tocat a nosaltres! Esperem repetir al 2011!

Podeu veure alguna informació destacada a:

Club Badalona Orientació: http://badalonaorientacio.com/
Federació Catalana: http://orientacio.org/
Campionat d’Espanya: http://www.ceo2010.es/
Lluís Ferrer

5 comentaris:

  1. Moltes felicitats Lluís per el Campionat d'Espanya per Comunitats.

    ResponElimina
  2. Lluís, ets un crack !!!!

    Com m'agrada veure la nostra bandera ondejar per terres madrilenyes ! Aquesta victòria catalana serà un presagi del que pot passar dissabte vinent ? I del que pot passar el 22 de maig ?

    Prepara't perquè enguany debutarem en una cursa d'orientació. Ja ens pots preparar una de facileta.

    ResponElimina
  3. LLuis,felicitats pel campionat i per la megacronica.

    Com be diu Jaume,preparan's una de facileta pel juliol.

    Repaso i rectifica'm si em fara falta alguna cosa mes per la cursa d'orientacio que ens preparis;

    Telefon movil amb els numeros dels bombers,policia local de la zona,el de la meva mare,el del meu pare,ben grabadets.

    Vaselina de color fluorescent pel meu cap,perque em detecti l'helicopter de rescat amb més facilitat.

    Portar una corda ben llarga lligada desde la sortida,a la cintura ,per si existeix la opcio de començar desde el punt de partida un altre cop i reellegir un altre cop el mapa.

    LLuis si em deixo alguna cosa més ,siusplau, fes-me memoria hi ho agafare sens falta.

    ResponElimina
  4. Lluis eres un maquina, menuda foto que os sacaron en el mundo deportivo.
    Felicidades a los 3 integrantes de tu equipo.

    ResponElimina
  5. Gracies companys!
    Si algú té la pàgina del Mundo Deportivo que me la guardi!!! Sempre podré dir que hi vaig sortir a la setmana de gran "Clàssico"!!

    Pel Juliol us buscaré alguna cursa que estigui bé: però primer haurem de fer una sessió teòrica (jeje).

    Toni; a la llista que m'has posat et falta: l'armilla fosforito del cotxe, una trompeta de gas tipus "futbolero", i un rosari (això últim, si tens fé, és el més important!!!).

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.