dimecres, 28 d’abril del 2010

Dos olímpics encapçalen la llista d’il•lustres participants a la Canet Race 10Km 2010

Ibrahim Azzouz, subcampió del món juvenil de cros, Alexandra Panayotou i Víctor Morente, caps d’un cartell d’atletes liderat pels olímpics Marco Cepeda i MªLuisa Muñoz

La primera edició de la Canet Race 10Km, la tercera prova del circuit Run10 Mediterranean Series 2010, comptarà amb un autèntic cartell de luxe liderat per dos atletes olímpics a Sydney 2000, como son l’exobstaclista Marco Antonio Cepeda i la fondista María Luisa Muñoz. Per una altra banda, també participarà un atleta que tot indica que serà un dels grans especialistes a les llargues distàncies al futur, Ibrahim Azzouz, que el passat dimecres 21 d’abril va aconseguir el títol de subcampió mundial juvenil de cros a la localitat eslovaca de Liptovsky Mikulas. La cursa, que comptarà amb una participació propera als 500 esportistes, començarà el pròxim diumenge 2 de maig a les 10:00h al Carrer Ample de Canet de Mar. La presentació oficial de la cursa amb els mitjans de comunicació serà demà dimecres a les 10:30h a l’Ajuntament de Canet de Mar (Carrer Ample, 11).

A més de Cepeda, Muñoz i Azzouz, la Canet Race 10Km tindrà també entre els seus participants a l’ultrafondista grega Alexandra Panayotou, que l’estiu passat va recórrer 2.010 quilòmetres per 14 províncies espanyoles durant un mes (a una mitjana de 70 quilòmetres diaris) per promocionar el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, i arribarà a la sortida pocs minuts abans corrent per la muntanya des de la seva casa de Sant Vicenç de Montalt. Un altre dels il•lustres participants serà Víctor Morente, mundialista absolut amb la selecció espanyola de cros curt i de mitja marató. A la línia de sortida també es donaran cita alguns dels habituals guanyadors de les curses populars del calendari català com Joan Viudes, Jaume Aragonés, Toni Flores o Albert Pascual.

Els participants d’aquesta Canet Race 10Km 2010 rebran un cop finalitzada la prova una magnífica bossa de regals dels diferents patrocinadors de la cursa i del circuit Run10 Mediterranean Series, com Saucony, Buff, Lurbel, Kinder, ChupaChups, Nutrisport, Schwarzkopf, Isabel, Comercial Alias o el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, a més d’una samarreta tècnica de la prova i poder descarregar-se totalment de franc la seva fotografia de l’arribada al web www.trrunning.com. Tots els inscrits formaran part d’un sorteig de dues entrades pel Gran Premi d’Espanya Telefónica de Fórmula 1 que es disputarà al Circuit de Montmeló el dia 9 de maig.

Els guanyadors absoluts, a més, tindran un obsequi especial cortesia d’Aljomar: un pernill pel primer classificat, una paletilla ibèrica pel segon i un llom ibèric pel tercer. Marqués de Cáceres també premiarà amb una ampolla del seu millor vi al guanyador de cadascuna de les sis categories, així com als tres primers de la general absoluta. La llista de regals es fa més gran pels corredors locals, ja que a més del seu trofeu com a guanyadors, el primer i la primera atleta de Canet de Mar rebran un sopar per a dues persones a 6Q Restaurant.

El preu de la cursa serà de 12 euros pels propietaris del xip groc i de 15 per aquells que hagin de llogar un. A més, els participants a les “Run10 Mediterranean Series” que desitgin adquirir un xip groc ho podran aconseguir al mòdic preu de 8 euros (18 a les botigues). Els responsables del Circuit destinaran una part dels ingressos per inscripcions a l’associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), una de les entitats més dedicades a lluitar per la qualitat de vida i estabilitat familiar dels nens malalts de càncer.

Per a més informació sobre el Circuit “Run10 Mediterranean Series” us podeu posar en contacte amb els organitzadors mitjançant el número de telèfon 93 116 01 41 o bé mitjançant el lloc web oficial: http://www.run10.net./

2 comentaris:

  1. Presió!! Presiö!!Presioooo!!! ens ho passarem pipa,segur.

    ResponElimina
  2. dios!!! quin cartell de luxe!!! sort!! Aquest cop també hi haurà l'Odriozola?
    Alguns del Club estarem dissabte per La Garriga fent punts a veure si l'any vinent ens conviden, ni que sigui a una cerveseta;-)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.