dilluns, 14 de juny del 2010

10 Km de Bellavista

13 de juny de 2010

Nova edició d'aquesta cursa que es desenvolupa pel municipi del nostre club. Enguany participaren 5 atletes del club i els resultats foren:

2n Toni Flores 35:23:00
3er Jaume Aragonès 35:23:00
10è Eulogio Garcia 37:32:00
13è Javier Ramirez 38:11:00
45è Cesar Vellido 42:00:00

Classificacions completes a http://www.atletisme.com/classificacions/bellavista/res2010g.htm

Reportatge TV a http://www.votv.cat/videos/infoesports-14-juny-2010 ( a partir del minut 1 )
Reportatge LF TV http://www.tvlf.cat/index147.htm

4 comentaris:

  1. Quatre del club entre els 13 primers classificats!!!!
    Això és massa!!!
    I per donar-li més mèrit al resultat, només comentar que a aquestes alçades de temporada, quan un està fins els nassos de fer quilòmetres (per no dir un altre part del cos més grollera), fer una cursa tant exigent com la de Bellavista amb aquests resultats, només està a l'abast de cracks.
    Moltes Felicitats nois.

    ResponElimina
  2. Després de presentar una reclamciò via judicial per demanar la meva 2º posicio a championchip,m'han donat la raó per 3 milesimas de segon al meu favor,fen que Odraizola em seleccioni pel proper europeu de Barcelona,estic emocionat per defendre els colors d'Espanya a Barcelona,em sap greu pel Jaume on la seva tercera posicio l'ha deixat sense sentir els colors de la seleccio que ell tant anyora,ho sento de veritat Jaume,conformat en disputar la primera serie de criterium 2010.
    Els demés companys xapo,inclos el nostre haker Cesar Bellido,que sense preparar a conciencia la cursa va fer una molt bona cursa.

    Per cert queden poques places pel citerium,en canvi sobren persones pel Karaoke,i amb aixó un no es pot desapuntar.

    Aquest dimecres vaig treure la pols als claus,i vem acabar les series probant-los en 3 series de 150 metres,semblava Usaint Bolt,a lo millor es massa....semblava Javier Moracho en hores baixes.

    Sorpresa gran ,al sopar criterium!!!

    ResponElimina
  3. Toni, et veurem amb cabell ?

    ResponElimina
  4. ei!!
    que em despisto uns dies i veig que torneu a estar a tope!!
    Toni-Jaume: prou de mariconeo i a veure qui és el primer que li fot un "hachazo" a l'altre a mitja cursa... no val esperar als últims metres!!

    felicitats a tots!!!!!!!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.