dimarts, 1 de juny del 2010

"La marató a fons"; reportatge a TV3

Us informem que el proper dimecres dia 2 de juny a les 22:20 h al canal 33 (just després del partit de bàsquet de play-off Madrid -Caja Laboral) s'emetrà el reportatge del Quèquicom titulat: "La marató a fons". S'inclouran aspectes sobre l'anatomia muscular, la fisiologia de l'exercici, els entrenaments, la psicologia del fondista, la nutrició, el calçat i la roba tècnica, etc. També el podreu veure a: http://blogs.tv3.cat/quequicom

3 comentaris:

  1. El mur? aquest reportatge dona bastanta "xixa" .
    Jaume,aquest any ,saps que és el mur en el km32?
    Soc dels que opino,que més enlla de les creençes mediques,amb una bona preparació fisica i psicologica,no hi ha cap mur.

    Encara veien "trotinar" al doctor Pere Pujol a la carretera de les aigues algun diumenge ,l'edat no es excusa(que sino s'enfaden)aquest senyor tindra a la vora dels 80 anys.

    Que us sembla,el que s'ha d'esmorzar abans de la maratò?
    Ho porteu a terme?
    Jo no,d'aqui el meu petit fracás a Copenague,no hi havien donuts.

    Molt bon reportatge,on ens podem fer un far de debatir diferents questions ,que poden tenir diferents lectures.

    ResponElimina
  2. Que-qui com és un programa cientificodivulgatiu molt interessant amb una escenificació molt ocorrent, per part del presentador, dels exemples triats (P.ex quan simulen com "cremen" glucosa(virutes) vs greixos ( carbó). Respecte la historia del protagonista preparant-se la marato crec que cal agafar-s`ho en clau neofit perque qui porta anys corrent maratons no se li acut menjar-se una truita de patates a les 5'30 am ( jejejej)

    Salut
    Dudu Corro Avall

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord Dudu.
    Jo a més diria, que és una mica vergonyós que s'utilitzin aquesta mena de programes / reportatges, per fer publicitat de forma encoberta de la tecnologia d'una determinada marca de sabatilles. Personalment, no crec que la sabatilla faci l’atleta.
    Fins aviat,

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.