dilluns, 7 de juny del 2010

Mitja marató per relleus de Granollers

6 de juny de 2010

Aquest diumenge, en una matinal lletja a causa del fred i la pluja, uns quants membres del nostre club han participat en una nova prova de relleus del calendari atlètic català. Llàstima que la quantitat d'atletes participants hagi estat escassa, no així el seu nivell atlètic.

En aquesta nova cursa, on segurament l'any vinent amb una mica més de publicitat serà de les més concorregudes de la comarca, l'atenció al corredor és exquisida i els regals fan molta patxoca.

El resultat dels nostres atletes només es pot expresar amb dues paraules, ÈXIT TOTAL!!!

L'equip que va demostrar en tot moment ser el més fort i que no va donar cap opció als rivals, va ser el nostre equip A 4 el km, composat pel Pep Martinez, en Toni Flores i l'Eulogio Garcia. Assolint la primera posició, treieren als segons classificats una gran distància.

Cal destacar també l'èxit de l'equip River Runners, guanyant en categoria mixta i on participaven, en Fernando Ramos i en Javier Ramírez. També cal destacar molt especialment la tornada atlètica del nostre company Juan Antonio Corchado, que després de passar un calvari amb el seu genoll, sembla disposat a gaudir una altra vegada de l'atletisme. També va participar la Carme Llorente, com integrant de l'equip Corredores del Tenes.



 
Equips masculins:
1er classificat: A4elkm 1h13'36''
Pep Martínez 24'25''
Toni Flores 23'43''
Eulogio Garcia 25'28''
 
17è classificat: GMS 1h48'02''
Juan Antonio Corchado 39'03''
 
Equip mixtes:
1er classificat: River Runners 1h22'00''
Fernando Ramos 25'27''
Javier Ramírez 25'57''
 
Equip femenins:
3er classificat: Corredores de Tenes 1h52'01''
Carme Llorente 37'05''
 
Classificacions completes a http://www.cagranollers.com/docs/temp0910/ResultatsMitjaRelleus2010.pdf
 
Reportatge votv a http://www.votv.cat/videos/infoesports-7-juny-2010
Notícia al 9nou: http://www.el9nou.cat/noticies_v_0/13145/l’equip_4_guanya_primera_mitja_marato_per_relleus

7 comentaris:

  1. Un cop més deixant el club ben amunt!!!
    Felicitats companys.

    ResponElimina
  2. No us perdeu el reportatge d'avui a VOTV,i l'informacio de la cursa al nou nou d'avui dilluns, destacant en lletres grans el nostre club,es per estar més que satisfet ,de pertanyer a un dels millors clubs de la comarca.

    ResponElimina
  3. El reportatge d'avui a VOTV a quina hora el fan?


    Carme

    ResponElimina
  4. No us preucupeu que ja posarem el link per veure el reportage.

    ResponElimina
  5. Ja teniu el link per veure el reportatge de TV al missatge inicial. A partir del minut 9.

    Sortiu tots ben macos !!!!

    ResponElimina
  6. Siusplau, no fa falta que la proba sigui de caire competitiu,però si pel motiu que es fa, és per homenatjar a l'introductor de l'atletisme popular a Catalunya Ramon Oliu,no estaria de més ,que els dos atletes del nostre club que van disputar el passat diumenge la cursa de Cantonigros fesin 4 linias d'aquesta prova.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies per la vostra assistència!! Vàreu deixar el llistó molt alt en aquesta primera edició. Vanessa Sancho, l'atleta que va participar amb Fernando i Javier, va fer una bona cursa. A tots els participants i a tot el club, SALUT i MARQUES!!! Fins aviat.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.