dilluns, 18 d’octubre del 2010

Entrena la mitja amb a4elkm; setmana 4

Com sempre trobareu al marge esquerra del bloc l'entrenament previst per aquesta setmana en cas que hi hagi algú que no pugui venir algun dia a les hores d'entrenaments conjunts.

12 comentaris:

  1. Jo també vull comentar que el grup de noies que vaig acompanyar durant l’entrenament de divendres, va molt fort, i segur que no només assoliran l’objectiu de finalitzar la Mitja de Granollers, sinó que a més, ho faran amb nota.
    Aquest cap de setmana es celebra la VI Cursa de la Dona (24/10/2010). Em consta que més d’una noia hi vol participar en fer el recorregut de 5km. Em sembla un molt bon entrenament de cara al objectiu de la mitja.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. hola, estic feta caldo però contenta... dec ser "masoca". No ens veurem fins el dimecres 27 doncs marxem de viatge amb el meu home, així que recarregaré piles i vindré amb ganes.

    Que us vagi bé a tots i totes aquests dies.

    Carmen

    ResponElimina
  3. Hemos recibido la demanda para ser socios y miembros de nuestro club por parte de algunos de vosotros,cosa que nos enorgullece como unico club de atletismo franquesino,es mas, algun compañero ,se ha inscrito en la mitja con el nombre de club A4ELKM.

    El proximo dia 2 de Noviembre tenemos reunion de junta,para tratar temas varios,a partir del dia 3,os enviaremos toda la informacion,para el que este interesado en formar parte del club para esta temporada(cuota,equipacion,salidas,etc,etc) asi que ya sabeis!! si quereis formar parte del mejor club de atletismo de Cataluña,a partir del proximo dia 3 podeis ver realizado el mejor de vuestros sueños.

    Joder,se nota mucho el marketing yde este club?

    ResponElimina
  4. Molt interessant...als de Cardedeu també els accepteu Toni?

    ResponElimina
  5. Carmen ara que faltaràs uns dies em costarà agafar el meu ritme, sempre miro de copiar el teu, haure de buscar un altre víctima jeje entrena a l’habitació del vaixell fent series de 5 metres i ens veiem el pròxim dimecres 27, vagi bé!

    Toni al inscriurem a la mitja no vaig voler posar Club A4ELKM perquè vaig pensar: Pobre gent a sobre que ens entrenen els farem baixar la mitja del club xD

    S’ha de complir algun tipus de barem per ser soci o pot ser-ho qualsevol de nosaltres?

    ResponElimina
  6. Com anem Lluís (Peix)????
    Ànims noi!!!!
    Des de que m’han comentat que estàs lesionat no hi ha qui et vegi!!!!
    Recupera’t aviat.

    ResponElimina
  7. Felip,els de Cardedeu,sempre serán bemvinguts,apart, em sembla que el taronja de l'equipaciò fa conjunt amb els colors dels teus ulls.

    Daniel,tot el contrari,posar el nostre nom en la teva inscripciò hagués estat un "detallazo".
    A partir del proper dia 2,comunicarem amb detall les noves cuotas,equipacions,sortides de club
    Ens agradaria que formesiu part ,contra més millor, d'aquest club amb moltes ganes de fer atletisme i passar-ho molt,molt,molt bé.

    ResponElimina
  8. va! va! ara mateix envio un mail a veure si em modifiquen les dades per possar el nom del club.

    ResponElimina
  9. Hola a tothom! No me perdut cap entrenament fins al moment però ara em veig obligat a parar una setmana per una infecció al coll bastant xunga. M'estic medicant amb antibiótics. Espero tornar lo més aviat possible. Salut i foteu canya! Fins aviat

    ResponElimina
  10. Joan,

    Espero que et milloris aviat. Això del coll et passa per anar-te'n de farra el dissabte i saltar-te el mega-entrenament de diumenge.

    Segur que dilluns ja estaràs millor i podràs venir a entrenar

    ResponElimina
  11. Us espero a tots a l'entrenament de diumenge.
    Ja cal que descanseu bé dissabte, doncs "canya" no faltarà.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  12. Ok Toni,

    Moltes gràcies, esperarem al dia 3 de Novembre.

    Ja ho comentem, si vols quan tinguis més dades, ja m´envieu un mail (ja teniu la meva adreça).


    Una vegada més, gràcies.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.