divendres, 29 d’octubre del 2010

Venda solidària del circuit de la marató de Barcelona 2011

Avui 29 d'octubre de 2010 és el dia mundial de l'Ictus cerebral. En Pablo Pluvinet, un maratonià que va patir al 2003 un ictus, ha endegat una campanya per recaptar fons per donar suport a les investigacions de l'equip del Dr. A.Chamorro.

http://pablopluvinet.blogspot.com/ trobareu tota la informació d'aquest projecte. Es poden comprar cada un dels kms a 8 € i serviran per fer una donació per la recerca d'aquesta malaltia que pot afectar-nos a qualsevol de nosaltres.

Com molts de vosaltres sabeu el nostre club és especialment sensible a aquesta malaltia ( http://a4elkm.blogspot.com/2009/12/dedicat-lolga-i-en-pep.html ) i si difonent aquesta iniciativa solidària en el nostre bloc podem contribuïr humilment a conseguir una més gran recaptació,  ens sentirem especialment orgullosos.

Entrevista a Pablo Pluvinet a Com Ràdio http://podcast.comradio.com/comradiorad/P_report_ictus.mp3

4 comentaris:

  1. Trobo que com a club podríem fer una aportació comprant el km 4. Crec que ens és el km més escaient.

    ResponElimina
  2. A títol personal ja he comprat el km 20. 20 és el dia que em vaig casar, 20 és múltiple de 4, i 20 era la distància del Campionat de Fons del Ripollès, una de les curses que més m'ha agradat i 20 són els kms de la Behobia.

    ResponElimina
  3. Ostres, ara no m´agradaria aixafar-vos la guitarra, el Km 4 el vaig comprar jo ahír, que ja es casualitat! El 4 a casa sempre ha tingut un significat especial, i a mes a casa som 4, em sap greu nois. La iniciativa es molt maca i val la pena participar. Animeu-vos!

    salut macos!

    ResponElimina
  4. Jo també crec oportú que com a club fem una aportació.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.