dimarts, 27 de setembre del 2011

Cursa de Vallhonesta

25 de Setembre de 2011 - 13600m

Una cursa amb una molt bona organització , amb un circuit distret, dur però agradable i un preu anti-crisi ( només 5€ ).

El vencedor de la prova fou l'atleta local Roger Campoy amb 48:05. Toni Flores de l'a4elkm fou cinquè ( 2n de la seva categoria) amb un temps de 50:57 i els germans Jordi i Raúl Jiménez el 21è i 27è  amb uns registres de 55:42 i 56:31respectivament.










5 comentaris:

  1. Un "progresa adecuadamente" es la nota que em posaría en aquesta cursa,despres de portar entrenos de pesas i pujades no se quants....em comenco a notar fort de cames pero " falto de ritme" es el que toca, i ho tinc asumit.
    Una cursa la mar de xula amb donuts inclosos de regal a l'arribada.
    Tinc mes a tocar les 2 hores 3 minuts 38 segons a la propera marató Sevilla 2012.

    ResponElimina
  2. jajaja, como comentabamos hoy en el café ese es el objetivo de muchos en Sevilla.

    Un saludo!!!

    ResponElimina
  3. Encara que el nostre administrador del bloc s'enfadarà i em renyarà perque no es un comentari del fil,he dir el seguent:

    CURSA I MENJAR A LA PROPERA CURSA DE RODA DE TER.

    -Pel proper dia 9 d'octubre Roda de Ter organitza la mitja marato i un 10000,aquest club sempre ha fet notar la seva presencia en aquesta cursa,aquest any no serà menys,que us sembla anar després a menjar tots plegats en un lloc la mar de xulo a la vora de Roda.
    En el cas que estigueu interesats en quedar-vos a menjar despres de la cursa ,adreceu-vos a tonifloresdom@hotmail.com i us enviarem el menu i preus.

    ResponElimina
  4. Tens raó; et renyo.

    Hi ha un fil que s'anomena "bústia de suggeriments " o un altre "of topic" que serveixen per això.

    ResponElimina
  5. Jordi i Raúl....felicitats!!!
    Nois, si seguiu així estereu intractables per la marató de Sevilla!!
    Respecte al 2n classificat de la seva categoria, no tinc paraules. cbrnnnnnnn!!! :)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.