dissabte, 31 de desembre del 2011

Sant Silvestres 2011

No hi ha millor manera de despedir un any que corrent. L'a4elkm ha participat en diverses Sant Silvestres. A mesura que anem rebent fotografies les anirem penjant al bloc.

Reportatge Sant Silvestre Canovelles




Sant Silvestre de Sant Sadurní


Toni Flores, 4rt i Alfredo Corralero, 20è avui a Sant Sadurní
Sant Silvestre de Girona
Tot i d'incògnit , aquest és l'Oriol
Cursa dels Nassos de Barcelona


Sant Silvestre de Tarragona



Moltes felicitats a tots els que han participat i bon any 2012 !

I recordeu que demà celebrarem l'entrada del 2012 amb una rodadeta a les 8:00 des del Pabelló d'Esports de les Franqueses !!!!!

12 comentaris:

  1. Felicidades a todos los que habeis participado en diferentes sansilvestres ,en especial a todos los del programa entrena la mitja 2011. que lo an echo genial ,(se nota que este año hay calidad de monitores), felicitar al mejor reportero/fotografo jaume por lo bien y lo rapido que a echo el video , y mañana todos a las 08:00 en el pavellon . FELIZ AÑO NUEVO A TODOS . QUE EL 2012 ESTE LLENO DE TRIUNFOS.

    ResponElimina
  2. Hemos disfrutado de una gran mañana: tiempo genial y tiempos geniales :)
    Increible el grupito que ibamos a por ese sub50, y hemos rodado los cuatro ultimos kms a 4:30. Vaya nivelezao que llevamos este año!

    Jaume, cada dia te lo curras más,,, y cada vez en menos tiempo! nos estás malcostumbrando ;)
    Perdón por las declaraciones, pero el ansia viva me podia con el bocata :)_

    ...si mañana no estoy a las 8:00, id saliendo vosotros que ya os cojo luego :P

    Feliz 2012 a todos!!!

    ResponElimina
  3. Un any més un gran dia i una bona forma d’acabar l’any.

    Felicitats al meu grup sub 55, ho eu fet de conya!

    Jaume, a la pròxima cursa que facis et farem nosaltres a tu un mega-reportatge!

    DIMISIO RISTO PEIX! Al finalitzar una cursa es pot felicitar als companys a la vegada que es va estirant, como alguien se QUEJE el lunes de que le duele algo 20 series!!! JO JO JO

    Jo demà igual també arribo justet a les 8:00, aneu fent que ja us atropo... xD

    Bon any nou a tothom :D

    ResponElimina
  4. Risto Peix dimissió !!!!!!

    No estirar després de la cursa imperdonable, però apretar tant al nostre Lluís de can Buganvilia és de jutjat de guàrdia !!!! Caram que d'aquí a ben poc ens ha de preparar un sopar de pebrots i el necessitem sencer !

    ResponElimina
  5. Dani, et prenc la paraula !

    Ep, compte, que demà passo llista a les 8:00 en punt !!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Esta be, ho admeto, la foto em delata.. Se me n'ha anat la ma amb les transfussions de sang i cada cop se'm veu mes negritu. Llastima del sobrepes i les marques sino passaria per keniata.
    Be, aquest any he anat a Girona prudent despres d'una setmana on l'unica cosa que he fet aquests quatre darrers dies ha estat esquiar i cuidar tres criatures.. Havien canviat el sentit del recorregut i per tant no hi havia referencies. Surto massa enrera i havent escalfat menys del que m'agradaria pero agafo el ritme i fem els dos primers km a 3.32/3.34 amb bones sensacions. Al entrar al casc antic ja anem en fila d'un i mantenint bastant les posicions i estabilitzo el ritme entre el 2 i el 4 a aprox 3.40.. Al arribar al 4 comen©o a anar justet i em venen mals pensaments pero em va de conya haver esclfat reconeixent el canvi de recorregut per aqui. Se exactament el que queda i no la puc cagar. Passo una noia que despres a resultat ser la 1a dona! No puc canviar pero miro el crono i tot i que no tiro encara vaig sobre 3.46. No puc atrapar ningu pero sols em passa un tio. Entro i marca 17.59 (em surten 5km clavats) el crono oficial, a veure que diu Championchip i a veure que m'ha tret el Blanco. Content. A veure si el 2012 em porta una bona recompensa cap a finals de Març..., tot i que suposo que dependra dels km que li doni jo durant Gener i Febrer.
    Bon any a tots aQuatre's!!!

    ResponElimina
  7. feliz año a todos y a todas.solo una cosita simplemente sois geniales como monitores como grupo.sois divertidisimos.me lo he pasado muy bien,aunque en los ultimos kms ,(he sufrido).

    ResponElimina
  8. Felicidades a todos! En especial a Elvis Toino Visto y a Risssto Peix, por el buen rollo que han aportado al grupo!
    Cuando consiga tener un trabajo normal, me apuntaré a todas las juergas que montáis. No pienso perderme ni una. Palabrita del niño Jesus...

    ResponElimina
  9. Quin ambientàs a Canovelles!
    Ja em direu qui és l'Elvis, que va tan tapat que no l'he conegut...
    Això de creuar la meta vàries vegades no ho havia vist mai!
    Una abraçada a tothom i bona entrada d'any!

    ResponElimina
  10. Felicitats a tothom que veu disputar ahir les pertinents Sant SIlvestres! Uns amb ganes de festa i altres amb objectius mes ambiciosos pero sempre gaudin del correr.

    ResponElimina
  11. Me lo he pasado fantástico acompañando al grupo, Felicitar a todos los participantes del programa entrena la mitja, que son futuros socios del club por su entrega, superación y los tiempos conseguidos, tenemos una cantera tremenda, con una calidad humana fantástica, buen rollo, armonía y ganas de pasarlo bien….

    Jaume al “AVI Buganvilia” tranquilo que le va la marcha, Enhorabuena Lluis Buga por tu marca 49’:09’’ y también a Fernando C. que este año estas que lo petas, A Miki “el Makina” peazo cuarto puesto y a todos los demás socios del club y a nuestra estrella invitada Elvis por su actuación del Rock de la cárcel.

    Dani pero que collons dius de estirar, si estáis todos por comeros el bocata y posando para las fotos, PEAZO NENAZAS.

    Los participantes de canovellas, Sant Sadurni, Girona y Barcelona, para todos Bon Any 2012 y este fort Aplaudiment; Plas, plas,plas,plas,plas………

    ResponElimina
  12. os puedo asegurar, que los tiempazos que estoy haciendo ultimamente es gracias a el buen rollo que se respira en este pedazo de club .en canovelles no fue mal 45min , se podia haber mejorado si la organizacion huviera sido correcta .espero mejorarla en la proxima .

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.