dilluns, 12 de desembre del 2011

VII marxa per la Marató de TV3 - La Roca del Vallès

11 de desembre de 2011

Per Dani Hernàndez

Aquest passat diumenge s'ha celebrat a La Roca del Vallès, la VII marxa per la marató de TV3. La participació ha estat un èxit amb més de 800 corredors i marxaires. Amb dos recorreguts , un de 9 i un de 14km, aquesta marxa/cursa solidària ha destinat els beneficis a  la marató de TV3 que enguany està destinada a la regeneració o trasplantament d’òrgans i teixits. D'aquesta manera tots junts hem posat el nostre granet de sorra per aquesta bona causa.

Nosaltres hem fet el recorregut de 14 km una mica enganyats perquè pensàvem que era més planer i després ha resultat ser més una marxa de muntanya que no pas per córrer i ens ha pillat desprevinguts a tots…

Per primera vegada ens hem posat a la línia de sortida ( si, és cert, es veu tot més maco des d'aquí). He estat al grup del davant durant 2 km ( sí, sí, per que veieu que los "paquetes" del club també podem xupar càmera si volem ). Lògicament quan ha vingut la primera pujada m'han fallat les cames fent un pet impressionant i m’ha començat a passar tothom, com era d’esperar. Ha estat una odisea acabar la cursa, però com sempre dieu “us heu de provar per veure quin es el vostre ritme de cursa”. Ja ho he fet i ja sé que 3’50” no és el meu, prenc nota!

Els avituallaments, una mica malament… en el primer ( km 4 ) ens han donat brou calent…… però no he volgut provar el que passa si t’ho prens en plena marxa, i ja fins al km 10 no ens han donat aigua o suc ( GRAN ERRADA ).  A l'arribar, però, ens esperava una xocolata calenta amb una mica de coca.

La cursa duríssima, un continu puja i baixa trencacames, però en general molt maca, entretinguda, i l'organització molt amable.

I com no amb bona companyia!

La cursa/marxa no és competitiva, però els resultats que sé són els següents:
Dani Hernandez --> 1h 8min
Carme Sanchez --> 1h 25min
Reyes --> 1h 32min

Adjuntem unes quantes fotografies:





12 comentaris:

  1. Javi no te vi en ningún momento pasarme :S what happens?
    Saliste una hora más tarde o me pasaste tan rápido que no me di cuenta? :|

    ResponElimina
  2. Que guapos salimos, pero las fotos de arriba no son de el domingo son de setiembre .Dani, el Javi no te adelanto porque no fue y ademas yo no llevo una maleta con modelitos para cambiarme cada 2km.

    ResponElimina
  3. Es cierto Reyes,nuestro administrador cometio un error,el liston cada dia se lo ponemos mas alto,es mas,hay a veces que hace lo imposible, para buscarnos fotos y cronicas de nuestras carreras ,en la que nosotros hemos participado. Haciendonos espècial ilusion en vernos en este magnifico bloc,amen de planes de entreno, entrenos personalizados,reportages de video,es normal..... contentisimos teniamos que estar, de ver como nuestro bloc atletico es de lo mas leido.....de todas maneras Reyes, en las nuevas equipaciones hemos incluido un modelito , nuevo bolso-excursion la mar de chulo,el miercoles te lo haré llegar personalmente.

    Felicitats a tots 3 per gaudir e involocrur-se per aquesta gran causa.

    Dani, per tu anar a 3.50,d'aqui en un no res ,serà anar de passeig,m'alegro que la teva molestia al soleo hagi desaparescut.

    Carme ja comentarás les teves sensacions

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Al administrador se li perdona tot, encara no se com després de fer la seva jornada laboral te temps de muntar els vídeos i portar el blog. Digues la veritat Jaume, els vídeos els edita la Mireia

    MODE IRONIC=ON

    SI SI Toni, corro molt còmode a 3.50, casi ni m’adono.
    El Dimecres estic pensant en fer les series amb tu per fer-te de llebre.

    MODE IRONIC=OFF

    ResponElimina
  6. Vaya, para una vez que sale una foto mía en el bloc y me la han quitado.Felicidades a los 3, seguro que era una carrera durita.

    ResponElimina
  7. Curratelo este Domingo y a lomejor te vuelven a poner la foto :P

    ResponElimina
  8. Toni, a mi me gusta salir en las fotos y bastante hace el que las cuelga , pero Dani me comento que salia Javi y que yo llevaba un bolso y cuando las vi se lo puse, pero sin animo de ofender.

    Que lo haceis muy bien¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  9. En absoluto Reyes,mi intención no es juzgar nada, ni ofendiste a nadie,es más, queremos muchas "Reyes" en el club,tengo que reconocer que hay a veces que no se transmitir exactamente por escrito lo que pienso.
    Personalmente, te pongo como ejemplo a los nuevos alumnos del programa de la mitja, como constancia y superación.
    Ens veiem avui .

    ResponElimina
  10. Felicidades a los tres. No sabéis la envidia que me dais cuando os veo hacer estas carreras...a ver si voy cogiendo fondo y puedo acompañaros. Quien la sigue la consigue.

    ResponElimina
  11. Gracias Toni, yo tambien estoy contenta de pertenecer al club y conocer a gente buena.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.