dimarts, 3 de gener del 2012

XVII Cros popular i XX Cros escolar de Les Franqueses



Com cada any el nostre club col·labora en aquest cros. Qui vulgui té una bona oportunitat de córrer un cros al costat de casa ( enguany a l'inmillorable zona del Parc de Milpins ) . I qui vulgui ajudar,  es necessiten voluntaris ( per gestionar les arribades, circuit, etc... ). Necessitem enviar al Patronat una llista amb els voluntaris el més aviat possible. Apunteu-vos !

14 comentaris:

  1. Obro la llista de voluntaris;

    1. Jaume

    ResponElimina
  2. 1.jaume
    2.toni
    3.meritxell

    ResponElimina
  3. i pot correr tothom que vulgui o només nens/es?

    ResponElimina
  4. Poden participar tothom qui vulgui,però recordeu que la vostra cursa es a les 9.30 del mati sobre una distancia de 4500 metres.

    ResponElimina
  5. 1.Jaume
    2.Toni
    3.Meritxell
    4.Eva

    ResponElimina
  6. Oooooooooo aixo si es un cros. M'en alegro de que el patronat alli tornat a elegir milpins per repetir el cros, ara si que torna a ser el millor cros de la comarca.
    COMPTEU AMB MI. Un fi de setmana que tinc mig lliure no puc faltar
    1.Jaume
    2.Toni
    3.Meritxell
    4.Eva
    5.Isma

    ResponElimina
  7. 1.Jaume
    2.Toni
    3.Meritxell
    4.Eva
    5.ISMA
    6.REYES

    ResponElimina
  8. Me quedo con la gana de ir, el 14 trabajo todo el día, en fin otra vez será.

    ResponElimina
  9. A quina hora tenim que estari?¿?

    ResponElimina
  10. Meritxell Soc. La Cristina Sanchez m'agradaria posar-me en contacte amb tu per una coseta sobre la teva carrera q potser et pot interessar. No se si aniras al sopar de la mitja pero per si de cas et deixo el meu correu i parlem. Kryss813@hotmail.com.
    Gracies

    ResponElimina
  11. Jaume, Toni
    ¿Amb quina equipacio em presento a les franqueses amb la del club o amb la roba de jutge de la federacio catalana aprofitan que soc jutge?
    Entenc que la del club.

    ResponElimina
  12. Ismael, pel divendres la vestimenta de gala del club, patrocinada per Custo Barcelona i pel dissabte la roba del club.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.