dimecres, 16 de maig del 2012

El rècord del món d'Usain Bolt en perill

Usain Bolt, actual plusmarquista mundial de 100 i 200 està preucupat. Aquesta tarda a les pistes municipals d'atletisme de Granollers ( cap a un quart de 9 del vespre ) està previst un estratosfèric 200 on ja han confirmat la seva presència, entre altres:

- Lluís "speedy" Gonzàlez Peix
- Toni " el pelat més ràpid de les Franqueses" Flores
- Miki " el llampec de la Garriga "
- Anita " la fletxa anglesa"

Malauradament és baixa de darrera hora, Jaume "l'avi veloç de Granollers " Aragonès per unes molèsties al tendó d'aquiles.

L'equip de reportatges d'a4elkm no es perderà aquest event.

Usain bolt, instants després de batre el rècord del món de 200 en 19''19. es batrà avui?


12 comentaris:

  1. Perquè visc a BCN. Si no, m'apuntava un frec a frec amb el Lluís, però "todo el pescado esta vendido". O sigui, que està més ràpid que un servidor.

    Suerte con los cracks Luis. Felicidades por tus últimos resultados.

    ResponElimina
  2. Allà estarem, en primera fila per veure la gran final.

    Jaume, ja tornem a ser amb les molèsties / lessions / díga-li com vulguis... Al final m'hauré de creure això que diuen de les excuses dels atletes.

    ResponElimina
  3. Por supuesto que ganara AnitaaaaaA, me juego todos mis ahorros.Nos vemos esta tarde en la final mas rápida de la historia en las pistas.

    ResponElimina
  4. Veo que un Paquete como yo pone nerviosa a la Elite, de momento hay uno que con una serie de excusas baratas se retira jejeje….

    Solo hay un camino, la victoria... Pero por si me pasan por la Piedra, cosa bastante probable… tengo preparados los 50 euritos para pagar el almuerzo, soy un Paquete pero con honor y no rehúyo nunca un duelo, la suerte esta echada.

    ResponElimina
  5. Senzillament espectacular !!!!!

    No us perdeu el reportatge a4elkm, que esperem tenir-lo enllestit aviat.

    ResponElimina
  6. Ostres, això s'esta posant catxondo... Dilluns al migdia també va haver-hi campionat del món mundial en el suposat entrenament de 10x200... Un fals lesionat els darrers mesos (amb poca melena per mes dades) es va passar per la pedra un prestigiós vuit centrista de 30 anyets..... Vull veure fotos i crònica eh! Peix no et deixis intimidar

    ResponElimina
  7. Perdonar, pero yo pensaba que se llamaba Anita la hija de Ana.Pues no, se llama Sofia y sisisisisisi es la ganadora de la prueba y a puesto a todo el mundo en su sitio (dejar paso a la juventud), sobre todo a uno que yo conozco de hace muchos años,que lleva toda la semana metiendo leña.Felicidades Sofia,hoy has demostrado como hay que correr.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Javi, vas dir que et jugaves tots els teus estalvis. Ara no diguis això que si em pensava...

      Per tant el proper dimecres ja pots portar els 100 €....

      Elimina
  8. L'hostessa sexy amb minifaldilla d'infart, l'equip d'animadors incansables, les sabatilles de claus del Peix que faran furor la propera temporada, els dorsals personalitzats com a tota cursa seriosa, el pique entre els nois perquè al final acabi guanyant una adolescent (noia per cert), les medalles i trofejos, ... En definitiva: una tarda-vespre molt divertida i envoltada de la millor companyia.

    Felicitats a tothom pel 1r Criterium 200m d'a4elkm. Ha estat tot un èxit!!!!!!

    Per cert, per la propera edició femenina és cert que el premi és un cap de setmana a Formentera per a 2 persones? Perquè segons qui sigui l'acompanyant em sembla que hi haurà bofetades i estirades de cabell per arribar primer a la meta...jejeje

    ResponElimina
  9. ja ja que divertido,que ganas de correr,que compañia,que compis que tengo la que lian que femina mas rubia con su mini roja.plass.vamos eso es de bandera.chicos chicas la semana que viene mas.por cierto que entreno ejem.ejem.pues eso un saludo y que sois geniales.

    ResponElimina
  10. Lo siento, pero no he podido evitar fijarme en la foto...es lo que creo que veo? marcándose debajo de su malla verde, hacia el lado izquierdo del muchacho, casi llegándole a la cadera?
    Será Usain el famoso mangueras????
    Viiiirrrrrgen del amor hermooooooso!!!!!!

    ResponElimina
  11. Eva, Eva... no siguis dolenta. Que al final ens censuraran el bloc ;-)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.