dilluns, 2 de juliol del 2012

Resultats cap de setmana - 1 de juliol 2012

Aquest cap de setmana no ha estat molt prolífic en participació d'atletes del club a curses.

Tenim constància, però,  de 3 resultats de dues curses de 10km.

Per una banda Carlos Grisolia va córrer la XXIIª Cursa de la Vila Olímpica on va fer un registre de 39'56'' essent el 267è classificat i Miquel Xirau va fer 37'21'' essent el 108è, en una cursa que pel que sembla, va ser força polèmica, per haver-hi seriosos dubtes sobre la distància total. Sembla que la cursa era curta i els participants també es queixaren de la pobre organització que feia pagar 2€ si et volies dutxar. Toi i això, es va batre el rècord de participació amb 2606 atletes i on el vencedor fou l'atleta marroquí Ilias Fifa amb 29'31'' seguit de Jaume Leiva a 29''. En categoria femenina, la també marroquina Hasna Bahom va demostrar el seu excel·lent estat de forma de fi de temporada amb un bon temps de 34'39'' imposant-se a l'atleta del València Terra i Mar, Eva Arias.

I per una altra banda, Montse Nzang va fer una excel·lent cursa a Pallejà on es disputava la XXXIIIª edició. En un circuit que no era precissament pla, es va quedar de nou a pocs segons del rècord del club, amb un temps de 45'34'' i 9ª classificada de categoria femenina. 523 atletes van completar la prova, on els vencedors foren l'atleta del F.C.Barcelona, Jordi Comas amb 31'12'' i Judith Corachan amb 40'22''.


La resta dels components del club s'estan entrenant de forma rigorosa per tal de fer un gran paper en el VI Critèrium de 1000m de Granollers del proper divendres 13 de juliol.

9 comentaris:

  1. Olé!!en aquistes dates e intebtan fer marca!!
    Felicitats a tots dos.

    Xirau,i tu que??com va anar la milla del dissabte i la cursa del diumenge,vas fer marca a totes dues??per la nit feien un altre milla a Sant guim de Freixanet,vas anar?
    I sense doping.....

    ResponElimina
  2. Amb la calda que esta fent quins temps mes bons
    ennhorabona per tots dos a i al MIQUEL XIRAU a la villa olimpica
    37.21 quina marca mes bona felicitats estas molt fort.

    ResponElimina
  3. Estic molt content de com em va anar ahir diumenge, ja que vaig poder portar un ritme constant fins al final i vaig arribar molt sencer. Com es noten els entrenaments amb el cracks!!!!

    La milla de dissabte a Palau-Solità no em va sortir com em pensava i em va quedar la sensació de no haver-ho donat tot. La cursa començava a les 11:30h i feia molta calor. Al final vaig fer 5'32", lluny del que m'esperava.

    Espero entrenar bé els próxims 10 dies i arribar al critèrium a tope.

    Felicitats a la Montse i al Carlos (al que no vaig veure) pels seus resultats.

    ResponElimina
  4. Felicitats a la Montse i al Miquel Xirau pels seus resultats.

    Amb aquesta cursa, que segons sembla era curta i faltaven 150m per als 10Km, on vaig tenir bones sensacions i un bon ritme de cursa, per tant dono per acabada la temporada finsal setembre.

    Al criterium no puc anar ja que, estic de vacances fora de Catalunya, us seguiré a través del blog.

    Bon estiu a tothom.

    ResponElimina
  5. Montse felicidades, estoy seguro que la proxima temporada triunfaras como la Coca-Cola,

    Carlos nos vemos en septiembre buenas vacaciones un abrazo para ti y Mªjose,

    Miguel te estás pasando, si me lo pones tan difícil con estos pedazos de tiempos, como te paso por la piedra en el criterium ??? Tendré que usar la fuerza bruta(Vigila tu espalda este miércoles en las pistas) jejejeje,
    Enhorabuena Makina.

    ResponElimina
  6. Felicidades a los tres por vuestras marcas! Y con la que está cayendo...

    ResponElimina
  7. La de Pallejà és una cursa molt ben organitzada: 3 avituallaments i 2 ruixades d'aigua. Es nota que porten 33 edicions d'una cursa a ple estiu. I per ser un diumenge de juliol a les 9h del matí hi havia força gent animant per tot arreu. Es fan 2 voltes per un circuit urbà amb alguna que altre pujadeta "curiosa".

    El meu objectiu era baixar d'una vegada de 45' i polir-me el rècord de la Mireia (jejeje) però no va poder ser, snif snif, continua sent la reina en totes les distàncies ;-)

    Mea culpa perquè havia entrenat per aconseguir-ho i aquest diumenge el sol no castigava excessivament. Però no vaig planificar bé la cursa. Em vaig retenir durant els primers 5 km perquè no volia patir al tram final amb la calor i el cansament. Però em vaig relaxar massa i després, tot i que vaig apretar, ja no vaig poder recuperar el temps perdut.

    Així que a la propera cursa seguiré els consells dels companys: si vols batre un rècord has d'anar a mort des del principi, i si petes a mig camí com a mínim ho has intentat.

    Enhorabona al Carlos i al Miquel pels resultats a la Vila Olímpica. Córrer al juliol i vora al mar ja cansa només de pensar-ho.

    ResponElimina
  8. Montse, doncs jo no estic d'acord amb els comentaris que t'han fet.

    El primer que has de fer és no obsessionar-te; oblida't de marques i de rècords. Si corres bé ja vindran sols. I després el que has de fer és aprendre de les curses i de les teves sensacions. Fa relativament poc que corres i això només s'aprèn a base de fer curses i coneixent-te a tu mateixa.

    Sempre és millor córrer de menys a més. Potser vas ser massa conservadora aquesta vegada. Però si surts a estripar en una cursa de fons des del començament, tens un 99% de possibilitats de fer mala marca i el que és pitjor, sense gaudir de la cursa.

    ResponElimina
  9. Enhorabona a tots.
    Montse, és una grandíssima marca, es nota que t'estàs entrenant bé. Paciència!, quan vingui la tardor i baixi la calor ja ens sorprendràs amb bones marques. I si no, a l'hivern!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.