dissabte, 27 d’octubre del 2012

El tast de la Mitja

Nova cursa de La Garriga a Granollers i que serveix com a preparació per la mitja de Granollers. 


Classificacions:






Miki tercer, pujant de nou al podi, Toni, primer de Les Franqueses, millors marques personals.... Estem que ens surtim !

7 comentaris:

  1. En primer lugar felicitar al miki y toni por esos podium ,al peix que sa ha salido con su marca, y a todos y todas ,que lo emos echo muy bien como en todas las carreras lo damos todo ,porque somos del unico club de atletismo que es la envidia de catalunya,,la proxima la behobia ,lo vamos a petar ,en sant sebastian nos recordaran jajajaja n felicidades a todo@s.

    ResponElimina
  2. Estimat president, d'acord que no em deixo veure gaire, d'acord que últimament envio representats de la família que poden arribar a incomodar (ahir per 5 segons!)... però jo també porto un escut al pit, un nom gravat a l'esquena i m'agradaria sortir a les llistes del club com a participant del tast!.

    Ara, fora bromes, vaig tenir un petit problema amb el xip i no vaig aparèixer en primera instància a la classificació, ara ja surto a uns segons de l'amic Joaquim Bigorda.

    I per acabar felicitar-vos a tots per les marques (la baixadeta suposo que va ajudar!).

    Toni molta sort per Donosti! I als de la Behovia que gaudiu al màxim, la ciutat, els pinxos i l'ambient s'ho mereix!

    Ens veiem als 10km de les Franqueses!
    Albert

    ResponElimina
  3. Felicidades a todos.sobre todo a Miki k ha hecho una marka de record. A seguir!

    ResponElimina
  4. En hora buena a todos los/as compañeros/as que han hecho el tast tanto a los que han hecho pódium, marcas personales y a los que acabamos la cursa.
    Felicidades a Lluis Peix por la excelente presentación de los 10 de les fraqueses en el video del club cerrando la ronda de entrevistas al finalizar el tast

    ResponElimina
  5. Albert, efectivament, pel nostre administrador, ja es bastant dificil trobar-nos a tots a les clasificacions,i si a sobre ens inscribin amb el nom del club amb diferents versions, es una autentica odisea......en el teu cas no es el motiu,però no dubtis de que ets un membre de l'equip de totes totes.

    Per cert, diga-li al teu fill Pol,campió del passat criterium,i no se de quantes coses més campió.
    Que ahir era el dia per demostrar cosetes,i no al juliol, que un fondista com jo, sempre està passat de forma,on espero hagi aconseguit la minima per la Vallecana, ho arribo a sapiguer i li hagués demanat que m 'hagués deixat el seu xip i fer-liuna millor marca per ell,ahir no estava del tot motivat,i aquesta excusa podia haver estat la ideal per correr més.
    En fi Pol,de totes maneres et felicito...progreses adequadament.Aquest any ens trobarem en algun cross.....

    Bromes apart......un goig i cada dia més, la gran presencia de molts atletes del club a totes les curses,ahir va ser una més.


    ResponElimina
  6. Se m'acumula la feina. Ja arreglaré la classificació quan tingui un moment. Haig d'afegir a l'Albert, al Xavi Roca, a la Cesca...

    Ara estic editant el vídeo de la Carrrera de la Mujer.

    ResponElimina
  7. Felicitats per a tots els companys i companyes del club,quines marcas més bones
    i al reporter quin reportatge més espectacular.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.