Com fem cada any organitzarem un sopar pre-mitja de Granollers 2013.
Ja tenim el Restaurant decidit i també el menú. Un cop més podrem gaudir de l'excel·lent cuina del nostre company Lluís Bertràn i ens trobarem al Restaurant Buganvilia el 18 de gener a les 22 hores.
Recordem el sopar de l'any passat:
Ja tenim el Restaurant decidit i també el menú. Un cop més podrem gaudir de l'excel·lent cuina del nostre company Lluís Bertràn i ens trobarem al Restaurant Buganvilia el 18 de gener a les 22 hores.
Primers plats :
Caneló de la casa amb beixamel gratinat
Calçots a la brasa amb xatonada
Amanida amb formatge de cabra gratinat i vinagreta de mel
Segons :
Suprema de salmó amb fideus negres i pesto rosso
Entrecot a la brasa amb verdures o graten de patates
Les postres :
Copa de mousse de iogurt amb compota de poma
Pastisset de crema catalana amb fruites i rovell d’ou cremat
Servei de pa, aigua, refrescos, vi de la casa i cafès.
Preu p. p. .....28€
DAVID
ResponEliminaCHIQUI
yo voy no me lo pierdo por nada...
ResponEliminaActualitzo:
ResponEliminaDavid
Chiqui
Ferran Carrillo
Jaume
Mireia
Actualitzo:
ResponEliminaDavid
Chiqui
Ferran Carrillo
Jaume
Mireia
Toni
Eva
Torno a actualitzar:
ResponEliminaDavid
Chiqui
Ferran Carrillo
Jaume
Mireia
Toni
Eva
Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena)
Torno a actualitzar:
ResponEliminaDavid
Chiqui
Ferran Carrillo
Jaume
Mireia
Toni
Eva
Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
Lluis Peix
Montse Zaragoza
Ens veiem el dia 18! Actualitzo:
ResponEliminaDavid
Chiqui
Ferran Carrillo
Jaume
Mireia
Toni
Eva
Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
Lluis Peix
Montse Zaragoza
Juanjo
Junajo, tindrem alguna sorpresa aquest sopar? Ja tens alguna coseta preparada?
EliminaHola! Prometo no quedar-me assegut tot el sopar. No he preparat res, però això és l'habitual. En tot cas alguna cosa més relaxada, que no puc arriscar-me a una lesió a aquestes alçades de temporada...;))
EliminaDavid
ResponEliminaChiqui
Ferran Carrillo
Jaume
Mireia
Toni
Eva
Micki (encara pendent de confirmar si vindra companyat de la Carmen de Mairena
Lluis Peix
Montse Zaragoza
Juanjo
Cesar
Lo siento, Micki, pero no puedo acompañarte. Me ha salido otro plan para esa noche, y esta mas bueno que tu...tan flacucho, sin carne a la que agarrarse...Todavia, si fuese con el Ferran Carrillo, pues me lo pensaria...pero contigo no acabo de comer nada en condiciones...Ademas, no es bueno que nos veamos tanto, que luego te me enamoras y sabes que paso de compromisos...
ResponEliminaAsi que actualizo:
David
Chiqui
Ferran Carrillo
Jaume
Mireia
Toni
Eva
Micki
Peix
Montse Zaragoza
Juanjo
Cesar
M´APUNTUUU!!
ResponEliminaDAVID
CHIQUI
FER CARRILLO
JAUME
MIREIA
TONI
EVA
MICKI
PEIX
MONTSE ZARAGOZA
JUANJO
CESAR
DAVID
EliminaCHIQUI
FRE CARRILLO
JAUME
MIREIA
TONI
EVA
MICKI
PEIX
MONTSE ZARAGOZA
JUANJO
CESAR
MERITXELL
JORDI BRILLAS
EliminaDAVID ALDONZA
EliminaAquest club s'ha fet més gran, gracies al programa entrena la mitja,molts dels monitors que sou d'aquesta temporada heu sortit de la "cantera" del prograna.
ResponEliminaUs enrecordeu quan vareu asistir al sopar pre-mitja,era com la festa de final de curs,i per nosaltres i el club era un goig veure com es feia mes gran amb la vostra presencia.
He vist que encara no hi ha apuntat cap membre del programa, personalment demano els monitors que publiciteu i animeu a que vagin a la festa de final de curs als mes novells i que es mereixen la millors de les sorts,que nosaltres li recomanarem les millors decisions per afrontar l'objectiu de la mitja de la millor manera posible.
A vegades la junta directiva pren decisions que no agraden a tothom,però aquest sopar es per felicitar als membres del programa entrena la mitja,es la seva festa i desde la masa social del club A4elkm, us demanem que us animeu a gaudir del vostra sopar,i que si algu no pot venir per que no pot pagar el menu,parleu amb el club i farem l'imposible per ajudar-vos, ja demanarem on sigui,via patronat,ajuntament o on sigui,però ens faria il.lusiò que vinguesiu a la vostra festa,us la merexeu.
Toni Flores
President A4elkm
Alberto Nieto
ResponEliminaRafa i Carmen.
ResponEliminaPer cert, cal triar el segon plat i el postre????
ResponEliminaHola nois i noies. Som de Buganvilia.
El que heu de triar es.... primer plat : caneló o amanida de formatge.
Segon plat : entrecot amb verdures o graten de patates o be el salmó
I acabem amb les postres : copa de mousse de iogurt....o pastis de crema
Els calçots aniran al mig de la taula per tots
Per exemple:
Lluis Bugan: amanida. entrecot amb verdures i iogurt. Queda clar ? Ciao
Cesar: caneló, entrecot amb graten de patates i iogurt :9
ResponEliminaJO TAMBÈ M'APUNTUUU!!!!
ResponEliminaCESCA TRIA:
ResponEliminaAMANIDA, SALMO I COPA DE MOUSSE IOGURT
Anna Taulats
ResponEliminaAmanida, Salmó i Pastisset de Crema
Raul Jimenez: Ensalada, Entrecot , iogurt.
ResponEliminaJordi Jimenez: Ensalada, Salmo, ioguart.
Y especial petición sentarnos al lado de JAVI RAMIREZ e Ismael Subira.
Ok lo tendremos en cuenta, Raul el entrecot con graten o verduras ?
EliminaVerduras
Eliminayo trio : amanida , entrecotte amb graten , y pastisset de crema el entrecotte poco echo .
ResponEliminaFernando los puntos los pediremos en la mesa oks
EliminaJo triu: amanida, salmo i pastisset de crema.
ResponEliminaLa veritat és que tot fa molt bona pinta, i es fa difícil de triar. Però demanarem:
ResponEliminaMireia: Amanida + Salmó + Mousse
Jaume: Caneló + salmó + pastisset
Quina gana !
Hola de nou! Per a mi: amanida + salmó + mousse de iogurt.
ResponEliminaQue bé que es menja sempre al Bugan!
moltes gracies
EliminaDavid-Amanida-Salmó-Pastisset
ResponEliminaChiqui-Caneló-Entrecot amb patates-mousse de iogurt
Carmen: Amanida, Salmó, Pastisset
ResponEliminaRafa: Caneló, Entrecot al punto (muy punto) amb graten, mousse de iogurt.
Bones dels que esteu apuntats falta escollir el menjar de:
ResponEliminaEva
Toni
Micki
Jordi Brillas
David Albonza
Albert Nieto
Moltes gràcies
a i Montes Zaragoza
ResponEliminaNOSOTRAS NO FALTAREMOS
ResponEliminaMERI REQUENA: AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
TONA REQUENA: AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
PALOMA : AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
SANDRA : AMANIDA + ENTRECOT + PASTISSET
EVA GUTIERR : AMANIDA + ENTRECOT + MOUSE
REYES : AMANIDA + SALMON + MOUSE
Hoooola!!!
ResponEliminaEva: caneló i salmó
Toni: Caneló i entrecot
Micki: Caneló i entrecot
Ens veiem divendres!
Ainsssss!!! i de postre pastisset de crema catalana, tots tres!:)
ResponEliminaDavid Aldonza: caneló, entrecot amb graten de papates i iogurt
ResponEliminaJordi Brillas: Amanida, entrecot amb graten de patates i iogurt
ResponEliminaYo tambien me apunto.
ResponEliminaJavi Ramirez; Amanida de formatge, Entrecot amb graten de patates i Copa de mousse de chocolate.
ResponEliminaJavi no es mousse de choco es de yogur y compota de manzana
EliminaAlberto Nieto; Amanida de formatge, entrecot al graten i pastís de crema catalana.
ResponEliminaEpppp!! Anna Bertran,en Xavi Ramirez es el vicepresident del club i sempre es una mica especial pel menjar,si ell vol una copa de mousse de xocolata fes-li una copa per ell i ja et pagara el pertinent suplement!!
ResponEliminaPerò que són aquests privilegis ? Tràfic d'influències ? El Javi Ramírez com tothom. Com membre de la junta ha de ser el primer a donar exemple.
EliminaOk cap problema
ResponEliminaAmanida de formatge entrecot amb graten de patatas
ResponEliminapastisset.
Si estic a temps......! m'apunto al sopar!!!
ResponEliminaamanida + salmó + mousse iogurt!
soc la Dolo!!! em surt anònonim, je je je
EliminaHOLA, SÓC EN QUIM HOYOS, JO TAMBÉ VINDRÉ AL SOPAR. EL MEU MENÚ ÉS:
ResponEliminaCANELÓ + ENTRECOT + PASTISSET DE CREMA.
ENS VEIEM DIVENDRES!
Jordi Miró: Amanida , Entrecot, Mousse de iogurt
ResponEliminaYolanda Guardado: Amanida, Salmó, Patisset