divendres, 13 de novembre del 2009

XIV Nit de l’Esport de les Franqueses

La XIV Nit de l’Esport de les Franqueses tindrà enguany com a principal novetat que se celebrarà a la sala d’actes del Centre de Recursos Agraris Can Ribas, el dia 20 de novembre a les 21.30h. Es farà el lliurament de premis i seguidament hi haurà sopar fred per a tots els nominats i les nominades i per a les entitats esportives del municipi. Els nominats i nominades a la XIV Nit de l’Esport rebran un diploma acreditatiu.

Amb la Nit de l’Esport de Les Franqueses es fa un reconeixement públic i es premia a aquells esportistes i entitats del municipi de Les Franqueses del Vallès que han destacat pels seus èxits i dedicació durant la temporada esportiva 2008-2009.

Cada entitat prèviament al dia de les votacions va fer arribar al Patronat les seves propostes. Les categories que es premiaran són promoció masculí, promoció femení, formació masculí, formació femení, millors esportista amateur masculí, millor esportista amateur femení i millor entrenador/a.

També hi ha dos apartats especials al qual les entitats podien presentar les seves propostes:gestes esportives col·lectives i reconeixement als mèrits personals.

Ens complau enormement que el nostre company Toni Flores sigui candidat a millor esportista masculí.

( guardonats de l'edició de l'any passat )

8 comentaris:

  1. No esperava menys de tu,Jaume,encara que a Mataro,em continuaras veien el cul.

    ResponElimina
  2. Mes en serio,dir que m'agradaria recollir, encara que sigui el diploma de nominat,ser al costat de tots vosaltres,prenen una coca cola i fent-la petar una estona,m'encantaria sertir-me arropat al costat de la meva gent, que sou vosaltres.
    Aixi ,que l'entreno del proper divendres es passa o al migdia o mes d'hora, que a les 9.30 tenim piscolabis.
    I de pas comentarem in situ,una novetat , que mai millor dit "ens deixara ben guapos",fins divendres.

    ResponElimina
  3. Toni,jo també et votaria, em tinc que redecorar la meva llar. Em farás descompte? je,je..sort pel divendres.

    ResponElimina
  4. Por poco que pueda, cuenta conmigo y despues ya nos invitaras a cenar al Trabuc con el diploma ó sin el diploma.Ponte guapito para la foto.

    ResponElimina
  5. Javier,aun recuerdo, la ultima comilona que nos pegamos a tu costa,todos los miembros del equipo,
    cuando te nombraron el pasado año ,mejor deportista de La Roca del Valles,perdon!!!perdon ha sido un lapsus,me confundia con la fiesta de cumpleaños de mi sobrino.

    ResponElimina
  6. Toni, cuenta conmigo, estaré ahi.
    La constancia, bien merece un premio.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.