dilluns, 25 d’octubre del 2010

Resultats del club 24/10/2010: 10 km i Mitja marató Mediterrani

Aquest diumenge es van celebrar els 10 km / Mitja Marató / Marató del Mediterrani. 5 atletes del nostre club hi van participar amb els següents resultats:

Les 3 curses compartien part del mateix recorregut, la qual cosa va provocar algun problema d'organització. El circuit molt pla i la bona temperatura va fer que les marques fossin prou bones. Cal destacar la progressió de la Mireia que va tornar a millorar la seva marca personal feta 15 dies abans a Roda de Ter.

Adjuntem algunes fotografies de la cursa:

8 comentaris:

  1. Salimos del “poble”, 6:45 de la mañana Toni el “Presi”, Fernando la “Maquina” y un servidor “Luigi Peix”, dirección la Mitja del Mediterrani, con Jaume el “Mister” y Mireia la “Jefa del Mister” nos encontramos en destino. A la llegada recogida de dorsal y regalitos, visita reglamentaria al Sr. roca (a posar l’ou, que de això mai es parla i es lo mes importan de la cursa), 20’ escalfament, punto de salida son las 9h pistoletazo y a correr, Toni y Jaume se desmarcan en el grupo de cabeza, Fernando y yo salimos juntos, sigo su ritmo hasta el Km. 4, donde poco a poco desaparece de mi vista y yo me centro en mi cursa .Km9 me cruzo con Jaume y Toni grupo de cabeza a tope, km10 llego sin problema, sobrecarga en el cuadriceps pero bien paso a 42’, km12 me cruzo otra vez con el Mister y el Presi siguen en el primer grupo a un ritmo tremendo, disputando las primeras plazas y me acuerdo de las palabras del presi antes de la cursa, no fuerces sales de una lesión haber si te rompes en el km12 lo importante es acabar con buenas sensaciones y efectivamente empiezo a sufrir con el cuadriceps y gemelo, gurú o casualidad ??… km14 veo venir a Fernando “Maquina” va súper bien relajado y a tope, km16 al 19 bajo ritmo, una tortura voy tocado abductor, gemelos, rodillas… (Si señores me he equivocado eligiendo zapatillas, saliendo de una lesión del cuadriceps izq. y sin entrenar en 15 días oleee!! unas voladoras para 10km con dos cojones!!! Tontuco que estoy tontuco…) km20 último esfuerzo, con las ganas de acabar me vengo arriba y apreto acabando en 1:32’21’’
    Moraleja: Si de una lesión sales y no estas recuperado quédate en casita viendo “Cine de Barrio”
    Mireia realizo la cursa de 10km finalizando con muy buenas sensaciones superando su marca personal. Enhorabuena.
    Felicitar a los premiados:
    Jaume Aragonés 4º general, 1º en su categoría
    Toni Flores 5º general, 4º en su categoría
    Fernando Ramos 15º general, 2º en su categoría
    Para ellos este FORT APLAUDIMEN PLAS,PLAS,PLAS,PLAS…….
    Un saludo, Lluis “Peix”

    ResponElimina
  2. Felicidades!! vaya cracks estais hechos!!!

    ResponElimina
  3. Felicitats companys!!! i en especial a Mireia per superar la seva marca personal, en Lluís per estar sonat (fer una mitja tot just de sortir d’una lesió) i en Fernando per tot just començar la temporada i fer una mitja a ritme de 3’52’’ el km. Al altres, ja m’encarregaré de donar les felicitacions personalment, doncs si no estic equivocat, segona competició de la temporada i segon doblet de Toni i Jaume (o millor dit Jaume i Toni).
    Un fet que vull denunciar i que ja em comença a cansar, és que estic fins els nassos d'escoltar als entrenaments que no ens aprofitem d'un “avi”. Després resulta que aquest “avi” a les curses es transforma en un “súper avi” que no hi ha qui el pari.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  4. Personalment estic molt contenta! Ara em queda el més dur que és Behobia!!

    Una abraçada a tots.

    ResponElimina
  5. Lluis semblés el Antonio Alix del nosrtre club,"claro y franco" com l'aigua,molt bona cronica,llastima que no et va sortir el que volies,raons de pes tenies perqué aixi sigués.
    El Fernando com sempre,o sigui,genial,la Mireia agafant confiança per San Sebastià,i el Jaume,el Jaume.....estic d'acord amb el comentari del Xavi ( hasta ahi puedo leer)
    Fins un altre.

    ResponElimina
  6. Per al.lusions contestaré a en Xavier i a en Toni.

    Primer de tot cal tenir un respecte per la gent gran.

    Segon punt, amb la gent gran cal tenir paciència. Dieu que esteu fins els nassos de sentir com ploro i que no em matxaqueu molt. Doncs ho sentireu més, perquè realment en molts entrenaments vaig amb el "ganxo"; ahir mateix al vespre el darrer exemple.Què preferiu que plori o us uxpliqui una altra vegada una de les meves batalletes ?.

    En definitiva, el problema que teniu és que no feu cas als "avis" com jo, que tenim anys però també experiència. Sempre us dic que als entrenaments no s'ha de competir i que es competeix només a les curses. No em feu cas i després passa el que passa...

    ResponElimina
  7. Jaume,
    No sé com t’ho fas, però sempre t’he d’acabar donant la raó!
    Esperarem els resultats.....

    ResponElimina
  8. Quin inici de temporada!!!!!
    Això promet!!!
    felicitats pels resultats.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.