dilluns, 24 de gener del 2011

Noves equipacions a4elkm

Ja disposem de les mostres de les noves equipacions del club per tot aquell que en vulgui comprar. Tenim xandall, samarretes, malles, parkes, paravents, impermeables,... tots personalitzats amb el logo i nom del club.
Gràcies a 2 models excepcionals us podem oferir unes imatges de la roba.



Tothom qui estigui interessat , que es posi en contacte amb la junta o escrigui un correu electrònic a administracio@a4elkm.com i ja mirarem la manera que us les pogueu emprovar i decidir la talla que us convingui més. Els preus us els enviarem per correu electrònic també.

Recordem que l'equipació de competició no varia respecte la de l'any passat i que properament tothom que en va demanar una la rebran properament per poder-la estrenar a la mitja de Granollers.

2 comentaris:

  1. La xaqueta és la mar de xula,però el "jersei" blanc amb el logo a la maniga es la ostia.
    No hi ha dubte,en elegancia som I serem campions de Catalunya de llarg.

    ResponElimina
  2. Soc el Daniel Alonso i despres de veure les imatges del vestuari m'interesaria que em diguessiu els preus de la roba d'home(tots els articles).Trobo a faltar la samarreta de tirants i el tipic pantalo running.(¿?)Ja direu...El meu email es:(o.alonsorubio@hotmail.com),gracies.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.