dilluns, 7 de febrer del 2011

Mitja marató de Granollers 2011: recull de fotografies





Si disposeu de més fotografies, envieu-nos-les si us plau a administracio@a4elkm.com


Moltes felicitats a tots els que heu corregut !


I l'enllaç al reportatge de TV3:

http://www.tv3.cat/3alacarta/videos/3356530

16 comentaris:

  1. La meva crònica de la cursa…

    El meu objectiu per la mitja fa 4 mesos eren:
    1- No morir ( no rieu, es algo que sempre que surto a corre ho porto al cap )
    2- Acabar una mitja i tancar la boca a molta gent
    I ho he aconseguit, gràcies!

    L’objectiu d’A4ELKM per mi era que baixes de 1h 42min i… ho sento però no he pogut… ho he donat tot i més però no he pogut. Ja baixant de la Garriga amb la companyia de Carmen i Joan simplement no m’ha quedat res per donar. A Llerona he començat a perdre a aquest parell ( Felicitats Carmen, tu Joan ja pots continuar entrenant per l’any vinent perquè pillaras.... ) i tot després la cama m’ha matat... (es el record dolent que m’enduc de la mitja i que suposo que durarà uns dies ) us asseguro que si no es perquè he entrenat aquest mesos amb vosaltres per la meva part ho hagués engegat tot a prendre pel sac.

    A Granollers la gent m’ha començat a passar i m’ha inflat moltíssim els ous.. ( però moltíssim ) com un bon entrenament s’ha d’acabar de menys a més i no se encara d’on ha sortit però a 200m m’he cardat un sprint i tots aquest que m’han passat abans s’han queda on tenien que estar: darrera meu veient el logo d’A4ELKM, la gent del voltant s’ha animat al veurem corre i passar a la gent, han aplaudit, han cridat i llavors he pensat: mira, el temps no es el que tocava però almenys m’emporto un record maco de la cursa i això no m’ho treu ningú.

    En definitiva:
    Fa 4 mesos no entenia perquè la gent feia una mitja marató...( perquè corre si ningú et vol pegar? ) ara se que el corre enganxa, que aquí trobes els límits del teu cos, et treus del cap tota la merda que acumules durant el dia i aquí alguns trobem un benestar interior/exterior que no som capaços de trobar-ho enlloc.

    Gràcies per aquest 4 mesos tant als misters com a tots els company/es sou uns cracks!

    ResponElimina
  2. Per la meva prt mitja per olvidar.
    Elm 5 el vaig pasar a 17'49 al ritme que volia(aixo si els km estaben ve colocats, el 4segur q no)tot i que no t'han fresc com volia i cami al km10 ya m'en vaig anar a 36'57 molt cascat i ya baixant al vure que era incapas de apenas marcar baixant 3'35km ya hem vaig desentendre y en el km 13 al sortir el poligon ya vaig desconctar fins a l'arribada.
    Primer les cames, despres el cap, dia per olvidar, pero bueno es sols una batalla perduda, pero no pas la guerra.
    Ara a per la marato
    Seguire al peu el cano no patiu

    ResponElimina
  3. hola a todos , en primer lugar MUCHAS FELICIDADES A TODOS/AS, porque todos hemos echo buenos tiempos ,yo lo siento pero no he podido bajar la marca del año pasado 1:49:53 pòrque he corrido toda la carrera esquivando a corredores y con una tendinitis en el tobillo izquierdo . pero estoy contento , aunque me tocara cantar , el objetivo mio era conocer a gente ya que yo llevo poco tiempo en les franqueses y no conocia a nadie ,tambien era aprender a correr bien y sin tanto esfuerzo y lo he conseguido gracias a todos vosotros monitores y entrenadores , os estoy muy agradecido por como oshabeis portado , con vuestra profesionalidad y seriedad. sois unos autenticos cracs.ahora los lunes,miercoles, viernes y domingos ¿que hago , ?os echare de menos ,`pero ya hemos echo un grupillo de buena gente para quedar y seguro que saldremos mucas veces .ahora vamos a por la de montornes con dos......... PIERNAS ,gracias por hacer del atletismo una pasion .

    ResponElimina
  4. hola otra vez , ya se que soy pesado pero como estoy de reposo , no se que hacer jejejej, os he mandado unas fotillos que hizo mi mujer . en la que salimos algunos de nosotros, siento que no esten todos pero mi mujer no daba a basto con tantos atletas. como sugerencia mia , podriais poner un entrenamiento semanal aqui en el blog para orientarnos un poco , porque salir con vosotros seria estorvar un poquillo ya que vuestro ritmo es muy alto para mi aun , al cual intentare llegar algun dia . saludos y sbrazos para todos .hata pronto cracs

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats a tots companys!!!
    I moltes felicitats al creador d’aquest vídeo. És espectacular!!!
    La meva Mitja:
    Vaig sortir fort (com sempre) amb un grupet inicialment format per l’Isma, Laure i Eulogio. Aquest grup si l’aguantava em donava garanties d’èxit, però a La Garriga ja em començava a trobar vuit de forces i vaig afluixar lleugerament.
    En aquest punt, em va caçar el company Ferran de Torres, que em va fer treure forces de on no hi havia per continuar. Al arribar a l’Ajuntament de les Franqueses ja no em sentia les cames, però el meu cor em feia volar. L’objectiu de 1:15 ja no era assumible, però 1:16 el tenia a l’abast, per tant, només feia falta mantenir el ritme i deixar córrer el temps.
    Al final 1:16:45. Estic doblement content, doncs fa unes setmanes, vaig travessar una petita crisis esportiva que no em permetia entendre l’esport d’una altre manera que no fos la superació personal constant. Ara he aprés que pots fer esport, estar a un bon nivell, i no necessàriament s’ha d’estar fent marca cada dia, doncs la marca depèn de moltes variables que no sempre s’alien.
    Vull agrair el suport de tots els companys d’equip que m’han ajudat en tot moment. Així mateix felicitar al company Pep per la seva marca, doncs no el vaig veure al finalitzar la cursa.

    ResponElimina
  6. Vam començar ben darrera, on posava més de 1h 40. Amb el Joan i el Dani vam anar esquivant gent contínuament per anar avançat. Vaig recordar el consell de "has de guardar forces per la tornada, i apretar una mica a la baixada". Vaig seguir-lo i em va anar bé. A la tornada em vaig trobar bé, cosa que no m'esperava, i això em vaig animar encara més. Al km 17 vaig pensar, ala!!! mai havia corregut tant. Al km 18 vaig notar les cames cansades però mentalment estava molt bé, així que les cames es movien automàticament. I vaig fer els darrers kms molt contenta, gaudint de l'ambient.

    En resum, estic super contenta d'haver acabat una mitja als 39 anys, i a més amb una marca que jo trobo respectable, 1:42:26.

    La meva idea és seguir entrenant i poder millorar cada any per poc que sigui.

    I no es pot acabar sense agrair la implicació de tots vosaltres, entrenadors, companys i família que m'ha acompanyat en aquests mesos.

    Espero poder seguint compartir amb vosaltres més km. GRÀCIES

    ResponElimina
  7. Carme, és una supermarca!!!

    ResponElimina
  8. Crec que puc parlar o ,escriure en aquest cas, en nom de tots els monitors que hem participat en aquest programa d'entrenament per a la mitja. Ens fa una gran il.lusió poder llegir que esteu contents de la feina feta; per nosaltres també ha estat un plaer poder compartir aquestes setmanes tots plegats.

    La mitja de Granollers no és una mitja fàcil per gent que fa ben poc que ha començat a córrer. Però si hi ha una cosa que m'agrada especialment és llegir que ara ja no ho deixareu; córrer ja forma part de les vostres vides - de les nostres vides.

    Hi ha, però, dues persones que voldria esmentar especialment; un és en Ángel, monitor del migdia, que ha estat dia rera dia al peu del canó, tot i patir tota una sèrie de molèsties físiques que finalment li han impedit poder participar a la mitja, i l'altra és l'Albert, com a cap visible de tot un magnífic equip que té al Patronat d'Esports de les Franqueses, sense el qual aquest programa no s'hagués dut a terme.

    La Mitja del 2012 ens espera !!!!

    ResponElimina
  9. bueno bueno en primer lugar super contento de hacer una mitja maraton y con buenas sensaciones, porque en tan solo 4 meses de entreno e consegido acer en mi primera mitja 1.28m45s un tienpazo, todo esto se lo debo a los monitores,y el equipo de a4elkm, sus entrenos y sus consejos an servido para mucho y como no a el grupo de buena gente y conpañeros que abia con migo todos sienpre an estado ay para animar y apollar, gracias a todosss y espero que en la mitja de montornes todos los que vallamos nos podamos hacer otra foto con la camiseta amarilla sienpre seran buenos recuerdos luego

    ResponElimina
  10. Avui és dimecres i encara estic al·lucinant de les sensacions (totes positives) que vaig viure diumenge a la Mitja. Fins a la Garriga anava força lleugera i al sortir del poligon, ja començava a anar una mica cansada, però les ganes que tenia de passar-m´ho bé i arrivar a Granollers, em van portar a la meta amb 1:54:14 sense adonar-me´n.
    Tot això ha sigut gràcies a vosaltres (monitors, companys d´entrenament,...) que heu fet possible que el meu somni de fer la Mitja de Granollers es fes realitat.

    ResponElimina
  11. Yolanda,ja vaig tenir l'ocasió de felicitar-te particularment,però publicament i en aquet bloc et dic que la teva cursa era crónica d'un exit asegurat ,com aixi ha sigut,la teva constancia i perseverancia ha fet resó en el gran crono obtingut.
    Espero que tinguis propers objectius atletics,els teus companys Joan,Carme,Dani i Reyes han començat a ficar fil a l'agulla.
    Felicitats!!

    ResponElimina
  12. Esteban, muchas felicidades, hacer 1,28 en la primera mitja está muy bien (ya lo quisiera para mi). Ahora a no aflojar y seguir entrenando para los próximos objetivos. También felicitar a Carmen, Daniel, y Yolanda que son con los que más trato he tenido estos meses. Al final el trabajo bien hecho se ve recompensado.
    Yo en mi línea, las últimas 6 mitjas estoy entre 1,31 y 1,32. Parace que los 90' no caerán de momento, aunque no tengo prisa. Este domingo excepto un problemilla subiendo, el resto muy buenas sensaciones.
    También felicitar a los cracks del club, además de por sus resultados, por haber podido compartir algún entreno con ellos. Por que me han ayudado a seguir motivado en esto de desgastar zapatillas.
    Y al resto, lo dificil ya lo habéis hecho, ahora a no desfallecer y seguir mejorando.

    ResponElimina
  13. Felicidades Luis,
    No recuerdo haberte visto el día de la mitja, pero no me hagas mucho caso pues se me va la olla.
    Respecto a la marca, no te preocupes. En más de un entreno has estado por debajo de esos tiempos.
    Sólo falta paciencia y ganas, como bien dices, de seguir "gastando zapatillas"
    Hasta pronto,

    ResponElimina
  14. Enhorabona a tots i totes.
    Jaume i Toni esperem la vostra crònica de la mitja de Granollers!

    salut

    ResponElimina
  15. Jo també faré paleses les meves sensacions en aquesta cursa.
    Aquest any,no se per quina raó,però no acabo d'agafar el punt,entreno igual que sempre,animicament estic bé,peró hi ha alguna cosa que no faig correctament.
    Estic content perque aquest any he pujat varis cops al podi d'algunes curses,però els cronos, apart de La behobia i Terrasa (on crec que era curta),sempre han sigut lleugerament pitjors que l'any passat.
    La mitja aquest any,era diferent per mi,després de l'incident del passat any,tenia que asegurar el premi de local i deixar la marca de banda,vaig aconseguir l'objectiu,arriban a meta en 1.12,molt allunyat de les grans espectatives dipositades per aquesta cursa a principi de temporada.
    Encara que sóc dels que penso,que la constancia i perseverancia,tenen un final feliç,i no dubto que el meu moment algid encara no ha arribat.
    De totes maneres encantadissim,de anar el proper dimecres a pel meu trofeig de 1º atleta local franquesí,on esteu convidats tothom a un petit refrigeri,i ja de pas feliciteu personalment al nostre company Jaume,pel seu 10 trofeu de primer clasificat local granolleri seguit,que sincerament,es una fita que no està a l'abast de qualsevol.
    Ens veien dimecres 7.45 de la tarda,al salon d'actes de La Mutua,al costat de l'Hotel Europa.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.